τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Ένας πρώην ναρκομανής

Ένας πρώην ναρκομανής

eyes_man_black_b

«Συνηθίζεται τελειώνοντας το εσωτερικό πρόγραμμα κάθε θεραπευόμενος να «αφήνει» ένα μικρό μήνυμα για όλα αυτά που έχει βιώσει. Νόμιζα ότι το θέμα των παράνομων ουσιών δεν με αφορούσε, ότι δε θα με άγγιζε ποτέ. Άλλαξα γνώμη όταν δυστυχώς είχα εθιστεί αρκετά. Ρώτησα και έμαθα για τα διάφορα προγράμματα που υπάρχουν για απεξάρτηση. Κατόρθωσα με πολύ κόπο και στήριξη να μπορέσω να ενταχθώ σε πρόγραμμα. Μέχρι και ανθρώπους που με αγαπούσαν και νοιάζονταν πραγματικά για εμένα είχα πληγώσει και κουράσει με την συμπεριφορά και τον εθισμό μου.
Τίποτα πλέον δεν είναι ικανό να με οδηγήσει ξανά πίσω στις ουσίες. Ισχυρή δύναμη αλλά και αυτοπεποίθηση είναι αυτά που έμαθα στο εσωτερικό πρόγραμμα νοσηλείας. Κανείς δε θα μπορέσει να μου χαλάσει ξανά την ζωή μου γιατί μπορώ να διακρίνω πλέον καθαρά ποιος νοιάζεται πραγματικά για μένα. Αν και το ξέρω ότι είναι δύσκολος ο δρόμος, έχω θέληση να αγωνιστώ για να τα καταφέρω.
Με αυτό το μήνυμα σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή συνέχεια!»
Αυτά βίωσε και ένιωσε όλο αυτό τον καιρό στο εσωτερικό πρόγραμμα νοσηλείας για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά ο Φίλιππος, ένας πρώην ναρκομανής. Το κάθε γράμμα της λέξης ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ αντιπροσωπεύει και μία από τις πιο πάνω σκέψεις και συναισθήματα.

_

γράφει ο Φίλιππος Φιλίππου

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Στέλλα Μουχαμέτη

Έχουμε μόνο μια ζωή για να ζήσουμε στην πραγματικότητα αλλά μπορούμε να τις κάνουμε χιλιάδες ζωές διαβάζοντας βιβλία.

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος