τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Όνειρο μέσα σε όνειρο

Όνειρο μέσα σε όνειρο

Έκανε πολύ κρύο κι έψαχνα ένα μέρος για να ζεσταθώ πριν πάω σπίτι, μιας και ήταν αρκετής ώρας δρόμος. Μοναχά μια παμπ που έβλεπα για πρώτη φορά, ήταν ανοιχτή.

Άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα. Ο καθένας ήταν μόνος του. Πίσω από το μπαρ, δέσποζε μια κατάλευκη προτομή της θεάς Αθηνάς. Χαμογέλασα. Κάθισα δίπλα στον Γουίλλιαμ ΛεΓκραντ, ο οποίος περιεργαζόταν έναν χρυσό σκαραβαίο. Πριν προλάβω να παραγγείλω, η Άναμπελ Λι, με κέρασε μπύρα. Κοίταξα το είδωλο μου σε έναν καθρέπτη και διαπίστωσα ότι πίσω μου βρισκόταν η  κόκκινη μάσκα του θανάτου. Ο Πλούτωνας, ο  μαύρος γάτος, κύρτωσε την ραχοκοκκαλιά του κι εγώ έσπασα θυμωμένος το ποτήρι που κρατούσα.

«Σε περιμέναμε Έντγκαρ Άλαν Πόε», είπε και με αγκάλιασε σφιχτά.

_

γράφει η Κατερίνα ΚρυστάλληΜην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Άννα Μάλαμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Παιδαγωγικά κι έκανα μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή. Εργάστηκα ως δασκάλα γενικής και ειδικής Αγωγής σε σχολεία του Έβρου, του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Όταν δε δουλεύω με τα παιδιά, μου αρέσει να διαβάζω όμορφα βιβλία. Πού και πού η πένα μου γαργαλάει το χέρι κι αραδιάζω στο χαρτί τις δικές μου ιστορίες.

2 Σχόλια

  1. Άννα Ρουμελιώτη

    Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία σας. Ένιωσα έντονα αυτήν την ιδιαιτερα σκοτεινή ατμόσφαιρα!!Μπράβο σας!!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος