Αποτελέσματα Λογοτεχνικού διαγωνισμού “Φως” Bythebook

Αποτελέσματα Λογοτεχνικού διαγωνισμού “Φως” Bythebook

Αναλυτικά:


Μετά από 103 συμμετοχές και 68.941 λέξεις ήρθε η ώρα να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την Συλλογή Διηγημάτων του Bythebook με θέμα την λέξη «Φώς»!
Τα διηγήματα για άλλη μια φορά ήταν ευφάνταστα, ουσιαστικά και το καθένα με το δικό του τρόπο χρησιμοποίησε την λέξη φως δίνοντας της μια διαφορετική διάσταση. Επιλέχτηκαν 30+1 διηγήματα για την συλλογή.

Το πρώτο διήγημα της συλλογής θα είναι του Μυλωνά Θωμά- «Αμετάφραστο ιερογλυφικό», ο οποίος ήταν κριτής στον πρώτο διαγωνισμό του Bythebook της συλλογής «Ιπτάμενο Πλοίο» και μας έκανε την τιμή να μας στείλει ένα διήγημα για αυτή την συλλογή.

Τα 30 διηγήματα για την συλλογή θα δημοσιευτούν με αλφαβητική σειρά ανά επώνυμο:

 

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

...έκανα την πρώτη μου εξομολόγηση στο χαρτί στα 12 μου χρόνια. Αφορμή στάθηκε μια δραματοποιημένη αναπαράσταση στο ραδιόφωνο από το βιβλίο του Καββαδία, η “Βάρδια”. Στη διάρκεια των σπουδών μου στην Καβάλα ως φοιτητής του Τ.Ε.Ι. Λογιστικής, ακολούθησαν το 1999 και το 2001 τρεις αυτόεκδόσεις βιβλίων μου, με τους τίτλους «Πρώτα Βήματα», «Κρυψώνες ονείρων» και «Παράξενες νύχτες». Το περιεχόμενο τους ήταν πάντα αυτοτελείς ιστορίες και ποιήματα. Έκτοτε έργα μου συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης, ενώ κατά καιρούς έχουν διακριθεί και σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Επίσης, δραστηριοποιούμαι ως ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων καθώς και ως αρθρογράφος σε λογοτεχνικές ιστοσελίδες

Υποβολή σχολίου

Εγγραφείτε στο newsletter

Υποβολή συμμετοχής!

Αναζήτηση στη σελίδα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Αρχείο

Είσοδος