τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Αποτελέσματα Λογοτεχνικού διαγωνισμού “Φως” Bythebook

Αποτελέσματα Λογοτεχνικού διαγωνισμού “Φως” Bythebook

Αναλυτικά:


Μετά από 103 συμμετοχές και 68.941 λέξεις ήρθε η ώρα να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την Συλλογή Διηγημάτων του Bythebook με θέμα την λέξη «Φώς»!
Τα διηγήματα για άλλη μια φορά ήταν ευφάνταστα, ουσιαστικά και το καθένα με το δικό του τρόπο χρησιμοποίησε την λέξη φως δίνοντας της μια διαφορετική διάσταση. Επιλέχτηκαν 30+1 διηγήματα για την συλλογή.

Το πρώτο διήγημα της συλλογής θα είναι του Μυλωνά Θωμά- «Αμετάφραστο ιερογλυφικό», ο οποίος ήταν κριτής στον πρώτο διαγωνισμό του Bythebook της συλλογής «Ιπτάμενο Πλοίο» και μας έκανε την τιμή να μας στείλει ένα διήγημα για αυτή την συλλογή.

Τα 30 διηγήματα για την συλλογή θα δημοσιευτούν με αλφαβητική σειρά ανά επώνυμο:

 

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος