τοβιβλίο.net

Select Page

Αύξηση της επισκεψιμότητας των μουσείων

Αύξηση της επισκεψιμότητας των μουσείων

Αύξηση καταγράφηκε στην επισκεψιμότητα των μουσείων της χώρας σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβρη σημειώθηκε αύξηση 13% στον αριθμό των επισκεπτών των μουσείων, με τους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου να αυξάνονται κατά 11% και τις εισπράξεις να αυξάνονται κατά 15,8%.

Το Μουσείο της Ακρόπολης παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις, με την επισκεψιμότητά του να βρίσκεται στο 28,2%, ενώ ακολουθούν το Μουσείο του Ηρακλείου στην Κρήτη και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Αύξηση καταγράφηκε και στην επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων της χώρας, πάλι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκε αύξηση 12,1% στον αριθμό των επισκεπτών των αρχαιολογικών χώρων, με τους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου να αυξάνονται κατά 20,2% και τις εισπράξεις να αυξάνονται κατά 9,5%.

Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης έρχεται και πάλι πρώτος στις προτιμήσεις, με την επισκεψιμότητά του να βρίσκεται στο 23,7%, ενώ ακολουθούν ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού και της Αρχαίας Ολυμπίας.

 

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Bazaar βιβλίων

Έρευνα

Εγγραφείτε στο newsletter

Ενημέρωση μόνο για λογοτεχνικούς διαγωνισμούς

Οδηγός ιστοσελίδας

Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος