Εκδήλωση: «Υπαίθρια Εκπαίδευση».

To Πηγή Παιδείας σας προσκαλεί στην δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιεί την Πέμπτη 16/3/2017 18:00-21:30 στον 10ο όροφο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ με θέμα «Υπαίθρια Εκπαίδευση». Θα μιλήσουν οι : Άρτεμις Πράπα, καθηγήτρια Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής με ειδίκευση στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, οι νηπιαγωγοί Βιβή Αλεξανδρίδου και Έλενα Ευδερίδου, ο Δρ. Βιολογίας/Οικολογίας Γιώργος Μπλιώνης και η […]
- 10.03.2017 -

To Πηγή Παιδείας σας προσκαλεί στην δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιεί την Πέμπτη 16/3/2017 18:00-21:30 στον 10ο όροφο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ με θέμα «Υπαίθρια Εκπαίδευση». Θα μιλήσουν οι : Άρτεμις Πράπα, καθηγήτρια Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής με ειδίκευση στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, οι νηπιαγωγοί Βιβή Αλεξανδρίδου και Έλενα Ευδερίδου, ο Δρ. Βιολογίας/Οικολογίας Γιώργος Μπλιώνης και η Ευαγγελία Τζιάκα, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και υπεύθυνη του Πηγή Παιδείας.

Πόσο σημαντική άραγε είναι για το παιδί η επαφή με το περιβάλλον; Μπορεί το περιβάλλον να αποτελέσει σχολείο και αν ναι με ποιο τρόπο; Ένα ταξίδι στο κόσμο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από τα Εξοχικά Παιδαγωγεία του Κερσενστάινερ, το όραμα του Δελμούζου και το σήμερα. Μια συζήτηση που θα δώσει το έναυσμα στους συμμετέχοντες και μελλοντικούς παιδαγωγούς το ερέθισμα να διαφοροποιήσουν τον τρόπο διδασκαλίας τους και να διαφοροποιηθούν.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η προεγγραφή: κλικ εδώ

 

τοβιβλίο.net είναι χορηγός επικοινωνίας

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου