Εκδηλώσεις από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος (έως 18/3)

Ο Παναγιώτης Ρίζος στον Ευριπίδη.

Η παρουσίαση του βιβλίου Ικετηρiα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018, 19:00, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης Κηφισιάς (Λ. Κηφισίας 310). 

 Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Μπογδάνος (σκηνοθέτης), Κώστας Παπαγεωργίου (ποιητής και κριτικός λογοτεχνίας), Μανώλης Σφακιανάκης, (σκηνοθέτης)
Κείμενα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό σχήμα ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ Δάφνη Πανουργιά (τραγούδι), Ιωάννα Κάππου (τραγούδι), Παναγιώτης Ανδριόπουλος (τραγούδι), Παναγιώτης Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Ειρήνη Μπόνη (κιθάρα). Aπαγγελία στα αραβικά Παναγιώτης Παναγιώτου.

Η Κατερίνα Σχινά στον ΙΑΝΟ

Η παρουσίαση του βιβλίου ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – 40 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, 12:00, Cafe Ianos (Σταδίου 24, Αθήνα). Η συγγραφέας του βιβλίου θα μας μιλήσει και θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ η πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου θα συνοδεύσει την παρουσίαση με μουσικές που θα μας ταξιδέψουν. Στη συνέχεια οι εμψυχώτριες Κατερίνα Χάσκα και Ηλιόπη Θραψανιώτη θα μας παρουσιάσουν ένα μέρος από το διαδραστικό-παιδαγωγικό εργαστήρι το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις βιογραφίες δέκα γυναικών του βιβλίου.

Μέσα από το θέατρο, τα εικαστικά, τη μουσική, την αφήγηση, τη σωματική-λεκτική έκφραση και το παιχνίδι, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τις συναρπαστικές ιστορίες αυτών των πραγματικά Ατρόμητων Κοριτσιών.

Συμμετέχουν οι εικονογράφοι: Κλαίρη Γεωργέλλη, Μυρτώ Δεληβοριά, Σάντρα Ελευθερίου, Κώστας Θεοχάρης, Μιχάλης Καζάζης, Ναταλία Καπατσούλια, Μάρια Μπαχά, Πέτρος Μπουλούμπασης, Νέαρχος Ντάσκας, Αχιλλέας Ραζής, Ίρις Σαμαρτζή, Ντανιέλα Σταματιάδη, Μαργαρίτα Τζαννέτου, Φωτεινή Τίκκου, Σοφία Τουλιάτου, Κατερίνα Χαδουλού.

 

Ο Αρσέν επιστρέφει στην Ελλάδα, μόνο για δύο εμφανίσεις, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, 18:00, Μυθιστορία (Βαφοπούλου 20, Ντεπό, Θεσσαλονίκη).
Η παρουσίαση  στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, 18:00, BookTalks (Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58, Παλαιό Φάληρο).

Θα παρουσιάσει τα βιβλία του, θα υπογράψει, θα αναγγείλει τα νέα επαγγελματικά και καλλιτεχνικά του σχέδια, θα κυνηγήσει μοχθηρούς και θα δοκιμάσει τοπικές σπεσιαλιτέ. Μην τον χάσετε!
Από την Πράγα, μέσω Skype, θα απευθύνει χαιρετισμό στην αδερφή του Φαντομά.

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας 

 

Η παρουσίαση της σειράς “Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν” θα πραγματοποιηθεί:

  • την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, 11:30, Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.
  • την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018  17:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας

 Παρέα με τo συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και την αστείρευτη φαντασία του Ιουλίου Βερν, θα κάνουμε το Γύρο του Κόσμου σε 80 μέρες, θα διανύσουμε 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα, θα φτάσουμε ως το Κέντρο της Γης κι από εκεί θα εκτοξευθούμε στη Σελήνη!

0 Σχόλια