Η Αθηνά Μπούτιβα συνομιλεί με τη Βούλα Παπατσιφλικιώτη

Με το πρώτο της βιβλίο μας παρασέρνει σε ένα γαϊτανάκι συναισθημάτων και συγκρούσεων!   Πώς ξεκινήσατε να γράφετε; Ήρθε μια στιγμή που η ανάγκη μου να εκφραστώ ήταν επιτακτική, που ένιωθα πως αν δεν το έκανα θα είχα επιβάλλει στον εαυτό μου μια τιμωρία, έναν μικρό "θάνατο".  Τι ήταν εκείνο που σας ενέπνευσε να γράψετε το βιβλίο […]

Με το πρώτο της βιβλίο μας παρασέρνει σε ένα γαϊτανάκι συναισθημάτων και συγκρούσεων!

  

Πώς ξεκινήσατε να γράφετε;

Ήρθε μια στιγμή που η ανάγκη μου να εκφραστώ ήταν επιτακτική, που ένιωθα πως αν δεν το έκανα θα είχα επιβάλλει στον εαυτό μου μια τιμωρία, έναν μικρό "θάνατο".

 

 Τι ήταν εκείνο που σας ενέπνευσε να γράψετε το βιβλίο σας;

Ήταν ένα μείγμα ιστοριών που είχα γίνει γνώστης ως Δημοσιογράφος.

 

Τι σημαίνει για εσάς έμπνευση;

Έμπνευση μπορεί να είσαι εσύ, ένας μεγάλος έρωτας, ένα τραγούδι, ό,τι με κάνει να αισθάνομαι!

 

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σας δυσκολεύει τη γραφή σας;

Δεν με δυσκολεύει κάποιο ιδιαιτέρως διότι απ' όλα κάτι παίρνω.

 

Ποια μοίρα ελπίζετε για το βιβλίο σας;

Να αγαπηθεί πολύ από το αναγνωστικό κοινό και η μικρή μου Μυρτώ να τους κάνει να δουν την ματαιότητα των πραγμάτων.

 

Έχετε συγκινηθεί με ένα βιβλίο που έχετε διαβάσει;

Με πάρα πολλά έχω συγκινηθεί αλλά, πιο πολύ με έχει αγγίξει η τριλογία της Jennifer Donelly "Το Τριανταφυλλάκι" , "Το Τριαντάφυλλο του Χειμώνα" και "Το Άγριο Τριαντάφυλλο", είχα μπει στη θέση των ηρώων!

 

Ποια είναι η αγαπημένη σας φράση;

"Επιλογή και όχι τύχη καθορίζει το πεπρωμένο σου"

Αριστοτέλης

 

Για ποιο λόγο θα σταματούσατε να γράφετε;

Θα σταματήσω να γράφω όταν θα αισθανθώ άδεια από έμπνευση, όταν δεν θα έχω να δώσω κάτι καινούργιο στους αναγνώστες. Μια μικρή χρονικά απόσυρση δεν νομίζω πως βλάπτει τουναντίον επιστρέφεις πιο δυνατός!

Η καρδιά μου σου ανήκει

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός

Η Μυρτώ από την ημέρα που γεννήθηκε πήρε πολύ αγάπη απ’ όλους και ειδικά από τον Δημήτρη.  Άλλωστε η καρδιά του της ανήκε… Όμως αυτή που δεν την αποδέχτηκε ποτέ ήταν η Ιωάννα, η θετή της μητέρα. Για εκείνην ήταν απλά ένας όρκος. Ήταν μόνο το σκαλοπάτι για να απολαύσει με την ησυχία της, την περιουσία του άντρα της. Το σχέδιό της όσο καλοστημένο και αν ήταν άρχισε να συναντά στην πορεία πολλά απρόβλεπτα εμπόδια…

Πώς θα αντιδράσει το αρρωστημένο της μυαλό όταν μέσα σε μια στιγμή δει ότι χάνει τα πάντα; Κανείς τους δεν μπορεί να φανταστεί…

Είναι ένα βιβλίο έντονων συναισθημάτων και πολλών ανατροπών. Η συγγραφέας, μέσα από την γραφή της, κάνει τον αναγνώστη συνοδοιπόρο των ηρώων, του γεννάει έντονα το συναίσθημα της ενσυναίσθησης και του γαληνεύει την ψυχή με λυτρωτικό τέλος!

Η συγγραφέας μας παρουσιάζει τον εαυτό της με τα παρακάτω λόγια:

Μεγάλωσα στην Αθήνα, σχολείο πήγα στο Μαράσλειο. Σπούδασα Δημοσιογραφία και Επόπτρια Δημόσιας Υγείας. Εργάστηκα ως Δημοσιογράφος σε μεγάλους ιδιωτικούς σταθμούς μέχρι που πήρα την απόφαση να τα εγκαταλείψω όλα και να ασχοληθώ αποκλειστικά με την συγγραφή! Στόχος μου πλέον είναι να αναδεικνύω μοναδικές ιστορίες που θα σας συντροφεύουν για χρόνια.

Το πρώτο μου βιβλίο "Η καρδιά μου σου ανήκει" αποτελεί την αρχή μόνο μιας συναρπαστικής διαδρομής...

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου