Select Page

Η Θάλεια Ψαρρά συνομιλεί με την Βούλα Παπατσιφλικιώτη

Η Θάλεια Ψαρρά συνομιλεί με την Βούλα Παπατσιφλικιώτη

Το πρώτο της έργο έχει άρωμα Κρήτης, το αίσθημα της εκδίκησης και την ελπίδα του έρωτα.

 

Πώς ξεκινήσατε να γράφετε;

Από παιδί, θυμάμαι να επιλέγω να περνώ τον ελεύθερο χρόνο μου στο σπίτι, αγκαλιά με ένα βιβλίο. Ακόμη και σήμερα, όσο κουρασμένη και να είμαι, μου είναι αδύνατον να καταφέρω να κοιμηθώ, αν δεν ταξιδέψει έστω για λίγο το μυαλό μου στις σελίδες ενός καλού βιβλίου. Διάφορες ιστορίες γύριζαν κατά καιρούς στο μυαλό μου, όμως δεν τολμούσα να ξεκινήσω να γράψω κάποια από αυτές. Μάλλον δεν είχαν ωριμάσει αρκετά μέσα μου, ή δεν είχα ωριμάσει εγώ τόσο, ώστε να τις διαχειριστώ και να διεισδύσω στην ανθρώπινη ψυχή, με τον τρόπο που απαιτείται να κάνει κάθε συγγραφέας, για να μπορέσει να καταλάβει πρώτα ο ίδιος και να εξελίξει τους ήρωές του. Όταν γεννήθηκαν στο μυαλό μου ο ήρωας και η ηρωίδα αυτού του βιβλίου, ο Τζάκος και η Εριφύλη μου, η επιλογή ήταν πια μονόδρομος. Μέρα με την μέρα, διεκδικούσαν όλο και περισσότερο έδαφος μέσα στο μυαλό και την ψυχή μου και ο μόνος τρόπος να «απαλλαγώ» από αυτό το γλυκό βάσανο, ήταν να ξεκινήσω να γράφω για εκείνους και την ιστορία τους. Έπιασα λοιπόν το τιμόνι σε αυτό το ταξίδι που πάντα αγαπούσα και ομολογώ πως με μάγεψε όλη η διαδικασία. Πόνεσα όταν έγραψα την λέξη «Τέλος» αποχαιρετώντας τους και πλέον ανυπομονώ, να ξεκινήσω και πάλι την μαγική διαδρομή, παρέα με τους νέους μου ήρωες αυτή τη φορά!

 

Τι ήταν εκείνο που σας ενέπνευσε να γράψετε το βιβλίο σας;

Η ιστορία του βιβλίου εκτυλίσσεται στην Κρήτη· έναν τόπο που αγαπώ βαθιά από παιδί. Η έμπνευση όμως, ή αν θέλετε η γέννηση του ήρωά μου, έγινε σε μια καλοκαιρινή συναυλία, ακούγοντας τον Ερωτόκριτο. Παρόλο που τον έχω ακούσει εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες φορές από τότε που ήμουν παιδί, εκείνη την στιγμή σε εκείνη την συναυλία, δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Η καλοκαιρινή αύρα, το άρωμα των πεύκων τριγύρω, η θέα της θάλασσας από μακριά και μια μοναδική εκτέλεση του Ερωτόκριτου από μια υπέροχη, ατμοσφαιρική φωνή, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να γεννηθεί ο Τζάκος, κι έπειτα η Εριφύλη του. Όλο αυτό, συνέπεσε με μια περίοδο της ζωής μου που ένιωθα έντονα την ανάγκη για έκφραση και δημιουργία. Έτσι λοιπόν, άρχισε σιγά σιγά να εμπλουτίζεται η ιστορία μέσα στο μυαλό μου, κι εγώ αποφάσισα να παιδευτώ, να… «λαβωθώ» μαζί με τους ήρωες και πάνω απ΄όλα να τους αγαπήσω γνωρίζοντάς τους, ώσπου να πάρει τελικά την μορφή του βιβλίου που μόλις κυκλοφόρησε!

 

Τι σημαίνει για εσάς έμπνευση;

Μαγεία, δημιουργία, αγάπη, πάθος… πολλές φορές και ψυχαναγκασμός και βάσανο. Όμως με όλα της τα χαρακτηριστικά, η έμπνευση είναι πάντα ένα εισιτήριο για αξέχαστα ταξίδια, όχι απλά στην πρώτη θέση… αλλά στην καμπίνα του πιλοτηρίου, όπου η θέα είναι πανοραμική κι εσύ μπορείς να επιλέξεις την διαδρομή του ταξιδιού! Και αυτό είναι που διογκώνει τα συναισθήματα όταν γράφει κάποιος και κάνει την διαδικασία ακόμη πιο μαγική.

 

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σας δυσκολεύει τη γραφή σας;

Ωραία και πρωτότυπη ερώτηση! Σαν χαρακτήρας λοιπόν είμαι πολλές φορές ανυπόμονη, ειδικά όταν θέλω κάτι πολύ, και αναβλητική, όταν έχω να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Όταν όμως αποφασίζει κάποιος να γράψει ένα βιβλίο και τα δύο αυτά στοιχεία, μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά. Οι ήρωες, δεν δέχονται να αναβάλεις τα ραντεβού μαζί τους, επειδή μπορεί να έχει προκύψει κάτι άλλο. «Απαιτούν» από σένα απόλυτη συνέπεια και την καθημερινή σου παρουσία στο πλάι τους, αλλιώς μπορεί να σε τιμωρήσουν με την δική τους «σιωπή». Η διαδικασία της γραφής του βιβλίου λοιπόν, με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσω αυτά τα δυο ελαττώματά μου, αφού η συνέπεια, η υπομονή και η επιμονή, είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος, πέρα από την αγάπη γι΄αυτό που κάνει, όταν αποφασίζει να γράψει.

 

Ποια μοίρα ελπίζετε για το βιβλίο σας;

Για το βιβλίο, ελπίζω ν’ αγαπηθεί στα χέρια των αναγνωστών όσο το έχω αγαπήσει εγώ, και για τους αναγνώστες, εύχομαι να καταφέρουν, ή μάλλον να καταφέρω εγώ μέσω της γραφής μου, να τους κάνω να νιώσουν την ιστορία μέσα τους, όσο έντονα την ένιωθα εγώ γράφοντάς την.

 

Έχετε συγκινηθεί με ένα βιβλίο που έχετε διαβάσει;

Φυσικά! Πώς θα μπορούσα άλλωστε να αγαπήσω τόσο πολύ τα βιβλία, ώστε να θελήσω κι εγώ να γράψω, αν δεν με συγκινούσαν πολλά από αυτά; Η λίστα με τα βιβλία που με έχουν κάνει να δακρύσω και να χάσω τον ύπνο μου, είναι πολύ μεγάλη και ξεκινάει από πολλά χρόνια πριν…

 

Ποια είναι η αγαπημένη σας φράση;

Μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη «Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά!». Με γεμίζει με δύναμη να διεκδικήσω τους στόχους μου, με αισιοδοξία ότι μπορώ να τους καταφέρω, αλλά και με την αίσθηση της ευθύνης για την πορεία της ζωής μου, αφού για τα περισσότερα πράγματα που μας συμβαίνουν, εκτός της υγείας φυσικά, είμαστε υπεύθυνοι αποκλειστικά και μόνο εμείς και όσα επιτρέπουμε, ή δεν επιτρέπουμε να έρθουν στην ζωή μας. Από την στιγμή που θα το συνειδητοποιήσει κάποιος αυτό, πιστεύω πως θα νιώσει μεγάλη λύτρωση και δύναμη στην ψυχή του.

 

Για ποιο λόγο θα σταματούσατε να γράφετε;

Τώρα που έζησα αυτή την εμπειρία, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο να μην το επαναλάβω ξανά και ξανά! Πλέον είναι ανάγκη! Επειδή όμως έχω μια οικογένεια και δυο μικρά παιδάκια, αν κάτι με ανάγκαζε να σταματήσω, θα ήταν κάτι που θα αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την οικογένειά μου. Και πάλι όμως πιστεύω πως θα ήταν προσωρινό. Τα προβλήματα άλλωστε είναι για να τα ξεπερνάμε και η ζωή μας για να την ζούμε με τον τρόπο που αγαπάμε, κάνοντας την ψυχή μας να νιώθει γεμάτη, ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι και εμείς και οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν.

 

ΤΑ ΛΑΒΩΜΕΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Μια μαχαιριά κι ένα παρ’ ολίγον φονικό κάνουν τη φλόγα της εκδίκησης να σιγοκαίει ανάμεσα στις οικογένειες των Βενιέρηδων και των Αρχοντάκηδων. Χρόνια μετά, ένας όρκος και ένας χρησμός όρισαν πως το σμίξιμο του Τζάκου Βενιέρη και της Εριφύλης Αρχοντάκη θα σήμαινε την καταστροφή. Η μοίρα, ωστόσο, επιλέγει να μη λογαριάζει φραγμούς. Ο έρωτάς τους ορμά σαν ανεξέλεγκτη θύελλα, για να φουντώσει τη φωτιά της βεντέτας που για χρόνια προσπαθούσαν οι δυο οικογένειες να κρατήσουν σβηστή. Οι δρόμοι του Τζάκου και της Εριφύλης χωρίζουν και τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά τους ποτίζονται με το αίμα αγαπημένων τους ανθρώπων. 

Τι γίνεται όμως όταν η καρδιά επιμένει να χτυπά εκεί όπου της απαγορεύουν; 

Ένα μυθιστόρημα πλημμυρισμένο με το άρωμα των βουνών της Κρήτης του παρελθόντος. Η ιστορία δύο ανθρώπων που για χάρη της αγάπης καλούνται να υπερβούν τον εαυτό τους, για ν’ αντιμετωπίσουν τον αυστηρό κώδικα τιμής που στοιχειώνει τρεις ολόκληρες γενιές.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

 

 

Γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μόνιμα. Σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση επιχειρήσεων, και μιλά αγγλικά και βουλγαρικά. Σχεδόν αμέσως μετά τις σπουδές της, προσελήφθη στο τμήμα εξαγωγών μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας χάλυβα, στην οποία εργάζεται μέχρι και σήμερα. Μεγάλη της αγάπη ήταν πάντοτε τα βιβλία και όνειρό της να καταφέρει κάποτε να ζήσει αυτό το «ταξίδι», από τη θέση του οδηγού. ΤΑ ΛΑΒΩΜΕΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ είναι η πρώτη της μαγική διαδρομή και, ενθουσιασμένη πλέον, ανυπομονεί να εξερευνήσει τα επόμενα μονοπάτια της φαντασίας.

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Μάχη Τζουγανάκη

Δηλώνω τυπικά αρχισυντάκτρια της σελίδας. Άτυπα όμως και πιο γνήσια, δηλώνω μέλος μιας όμορφης ομάδας πολύ δεμένης που οι «τίτλοι» του καθενός είναι περιττοί. Δηλώνω επίσης συγγραφέας, ποιήτρια, ερασιτέχνης φωτογράφος, μουσικόφιλή, βιβλιόφιλη, θεατρόφιλη, σινεφίλ και ερωτευμένη με οτιδήποτε ξυπνά τη δημιουργικότητά μου. Τελικά όμως έμαθα… πως το να δηλώνει κανείς τι είναι και τι δεν είναι, είναι ένα μεγάλο παραμύθι, όχι από εκείνα που μου αρέσει να διαβάζω, αλλά από εκείνα που σου θέτουν όρια και σε στριμώχνουν σε καλούπια. Μα εγώ τις λέξεις «όρια» και «καλούπια» τις έχω αφαιρέσει από το λεξικό της ψυχής μου...

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Follows

Εγγραφείτε στο newsletter

Εκδηλώσεις

Παρουσίαση του βιβλίου «Λίγες και μία νύχτες»

Παρουσίαση του βιβλίου «Λίγες και μία νύχτες»

28.07.2017, 9:00μμ – 28.07.2017, 10:00μμ

Μύλος Ιερισσού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιερισσού «Κλειγένης» και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 21.00 στoν Μύλο Ιερισσού, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού «Λίγες και μία νύχτες».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Λένα Οφλίδη, φιλόλογος
Βαγγελιώ Μπαλτζή, φιλόλογος

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

Βρείτε το βιβλίο εδώ: bit.ly/2mVgKg9ΠερισσότεραΛιγότερα

Ο Δημήτρης Τσίοδρας στη Χαλκιδική

Ο Δημήτρης Τσίοδρας στη Χαλκιδική

28.07.2017, 9:00μμ – 28.07.2017, 9:00μμ

Άφυτος Χαλκιδικής Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας, η Κοινότητα Αφύτου και το βιβλιοπωλείο Οιωνός σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί του συγγραφέα Δημήτρη Τσιόδρα. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 21:00, στην οικία του Κλεάνθη Βαλαρούτσου στην Άφυτο Χαλκιδικής.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαρία Σπυράκη και ο Κώστας Χρυσόγονος, ευρωβουλευτές, και ο συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Καραθανάση, δικηγόρος.
ΠερισσότεραΛιγότερα

3 ενδιαφέρθηκαν  ·  1 θα πάνε
Έρη Ρίτσου | Ο νεκρός δολοφονήθηκε (Σάμος)

Έρη Ρίτσου | Ο νεκρός δολοφονήθηκε (Σάμος)

2.08.2017, 8:00μμ – 2.08.2017, 9:00μμ

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Έρης Ρίτσου

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8633

στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χατζηγιάννειο Κτίριο, Βλιάμου 21, Νέο Καρλόβασι, Σάμος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Έλσα Χίου και Έλενα Χουσνή.

Η Έρη Ρίτσου θα διαβάσει αποσπάσματα απ’ το βιβλίο.ΠερισσότεραΛιγότερα

6 ενδιαφέρθηκαν
Η Άννα Γαλανού στο Ληξούρι

Η Άννα Γαλανού στο Ληξούρι

2.08.2017, 9:00μμ – 2.08.2017, 10:00μμ

Lixouri, Kaluga Oblast, Russie
Paliki,   Χάρτης

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Happy House σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άννας Γαλανού
στον προαύλιο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουλουριώτη, η εκπαιδευτικός Καλλιόπη Κρητικού και η συγγραφέας.
Ανάγνωση κειμένων και συντονισμός της εκδήλωσης από τη συγγραφέα Μαίρη Μοσχοπούλου.
Happy House
26710 92411
ΠερισσότεραΛιγότερα

3 ενδιαφέρθηκαν  ·  2 θα πάνε
Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης (Λευκωσία)

Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης (Λευκωσία)

3.08.2017, 12:30μμ – 3.08.2017, 1:00μμ

University of Nicosia
46 Makedonitissas Ave., CY-2417
Nicosia,  Nicosia, Cyprus Χάρτης

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και οι Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση και συζήτηση

Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης
www.kedros.gr/main.php?manufacturers_id=2023

Αμφιθέατρο UNESCO, Κτίριο Europa

12:30-12:35 Καλωσόρισμα
Αντώνης Πολεμίτης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

12:35-12:45 «Ιωάννης Ιωαννίδης: ο Επιστήμονας»
Σπύρος Μακριδάκης, Διευθυντής Institute For the Future (IFF)
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ομότιμος Καθηγητής, INSEAD

12:45-12:55 «Ιωάννης Ιωαννίδης: ο Λογοτέχνης»
Στεφανία Παπαθεοδώρου, Λέκτορας Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

12:55-13:25 Τοποθέτηση Συγγραφέα
Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης, Τακτικός Καθηγητής Ιατρικής Stanford University

Ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το τελευταίο του βιβλίο,

Tractatus για την έκτη φήμη (www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8561), συζητώντας θέματα στο μεταίχμιο τέχνης και επιστήμης.

13:25-13:45 Ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

13:45 – 14:00 ΔεξίωσηΠερισσότεραΛιγότερα

2 ενδιαφέρθηκαν
Τάκης Γεράρδης | Το καμίνι (Νεάπολη Λακωνίας)

Τάκης Γεράρδης | Το καμίνι (Νεάπολη Λακωνίας)

9.08.2017, 8:30μμ – 9.08.2017, 9:30μμ

Limira Mare Hotel
Akti Vion 186
Neápolis,  23053 Χάρτης

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και ο Σύνδεσμος Αγιονικολαϊτών «Ο κάβο Μαλλιάς» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Τάκη Γεράρδη

ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8628

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μάρω Χαραμή, φιλόλογος και η Σοφία Δουμάνη, δικηγόρος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα και στο τέλος της εκδήλωσης θα υπογράψει αντίτυπα για τους αναγνώστες.ΠερισσότεραΛιγότερα

5 ενδιαφέρθηκαν
Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Νάξος)

Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Νάξος)

18.08.2017, 8:30μμ – 18.08.2017, 9:30μμ

Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ντελή

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8528

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Λεβογιάννης, φιλόλογος, πρώην Βουλευτής.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Σιδερή, Μέλος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Ο συγγραφέας θα αναφερθεί με διαφάνειες στην προϊστορική Νάξο και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό.

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός.ΠερισσότεραΛιγότερα

1 θα πάνε
Στην Φθιώτιδα η Δήμητρα Μουλαρά

Στην Φθιώτιδα η Δήμητρα Μουλαρά

19.08.2017, 7:00μμ – 19.08.2017, 7:00μμ

Δρυμαια Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας και ο Σύλλογος Απανταχού Δρυμαιωτών σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Το τσαντάκι της Αλφαβήτας της Δήμητρας Μουλαρά.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 19:00, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου στη Δρυμαία Φθιώτιδας.
ΠερισσότεραΛιγότερα

10 ενδιαφέρθηκαν  ·  5 θα πάνε
Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Οικομουσείο Κoρώνου - Νάξος)

Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Οικομουσείο Κoρώνου – Νάξος)

20.08.2017, 7:30μμ – 20.08.2017, 8:30μμ

Οικομουσείο Κoρώνου

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ντελή

O ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8528

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Λεβογιάννης, φιλόλογος, πρώην Βουλευτής.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Σιδερή, μέλος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Ο συγγραφέας θα αναφερθεί με διαφάνειες στην προϊστορική Νάξο και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό.

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός.ΠερισσότεραΛιγότερα

Στην Ξάνθη η Δήμητρα Μουλαρά

Στην Ξάνθη η Δήμητρα Μουλαρά

8.09.2017, 7:00μμ – 8.09.2017, 7:00μμ

Palia Poli
Charsitzoglou
Xánthi,   Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας και το εκπαιδευτικό κέντρο Μεταγνώση, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Το τσαντάκι της Αλφαβήτας της Δήμητρας Μουλαρά.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης.
ΠερισσότεραΛιγότερα

1 ενδιαφέρθηκαν
Η Έλενα Ακρίτα στη Θεσσαλονίκη

Η Έλενα Ακρίτα στη Θεσσαλονίκη

26.09.2017, 7:30μμ – 26.09.2017, 8:30μμ

Public
Tsimiski 24
Thessaloníki,  54624 Χάρτης

Ένας φόνος μεταξύ φίλων.
Η Έλενα Ακρίτα και o Άρης Δημοκίδης παρουσιάζουν το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα Το Mυστικό της Mπλε Πολυκατοικίας. Το τέλειο αυτό έγκλημα θα διαπραχθεί Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στις 19:30 στα Public Τσιμισκή.

Public
Τσιμισκή 24
2310 227288ΠερισσότεραΛιγότερα

228 ενδιαφέρθηκαν  ·  101 θα πάνε

Φόρτωση περισσότερων

Διαγωνισμοί σε εξέλιξη

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος

Pin It on Pinterest

Αν σας άρεσε...

κοινοποιήστε το στους φίλους σας!