Καινούρια αγάπη

14.02.2017

Η Εβελίνα μένει μόνιμα στην Αθήνα και συγκατοικεί με τον σύντροφό της, τον Γεράσιμο. Η Εβελίνα και ο Γεράσιμος είναι μαζί σαν ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια και είναι πολύ αγαπημένοι. Όλα κυλάνε ήρεμα μεταξύ τους, μέχρι που ο Γεράσιμος παίρνει μία προαγωγή στην εταιρεία που εργάζεται και αυξάνονται οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς και ο χρόνος που δουλεύει στην εταιρεία.
Από τότε, ο Γεράσιμος επιστρέφει αργά το βράδυ στο σπίτι από την δουλειά του και αρχίζει να παραμελεί αισθητά, σαν σύντροφό του, την Εβελίνα. Από την άλλη, εκείνη εργάζεται σαν φιλόλογος σ’ ένα σχολείο, αλλά φροντίζει να κρατά τις ισορροπίες μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής ζωής της. Όσο περνάει ο καιρός, η σχέση του ζευγαριού δοκιμάζεται και δυστυχώς αποξενώνονται ο ένας από τον άλλον.
Η Εβελίνα είναι πολύ στενοχωρημένη εξαιτίας αυτής της κατάστασης και προσπαθεί, μάταια, να σώσει τη σχέση της με τον Γεράσιμο. Εκείνον, όμως, δεν φαίνεται να τον απασχολεί και ιδιαίτερα κάτι τέτοιο. Όλα θα αλλάξουν, πολύ σύντομα, όταν στο σχολείο που δουλεύει η Εβελίνα έρχεται ένας καινούριος καθηγητής μαθηματικών.
Ο Στέφανος είναι ένας πολύ ωραίος και καλλιεργημένος άνθρωπος, που κάνει πολύ θετική εντύπωση στην Εβελίνα. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και οικειότητα μεταξύ τους. Η Εβελίνα, αρχικά, βλέπει στο πρόσωπο του Στέφανου έναν άνθρωπο που θα ήθελε πολύ να είναι φίλος της. Το ίδιο νιώθει και ο Στέφανος για εκείνη. Πολύ γρήγορα, λοιπόν, αναπτύσσουν μία φιλική σχέση μεταξύ τους.
Αρχίζουν να βγαίνουν για καφέ, μετά τη δουλειά τους, άλλες φορές για φαγητό και περνάνε χρόνο μαζί οι δυο τους. Αυτή η φιλική σχέση που έχουν η Εβελίνα και ο Στέφανος αρχίζει να εξελίσσεται σε μία πολύ δυνατή αγάπη. Κανένας από τους δύο, όμως, δεν έχει το θάρρος να μιλήσει στον άλλον για τα συναισθήματά του. Έτσι, η σχέση τους παραμένει, προς το παρόν, σ’ ένα φιλικό επίπεδο.
Εν τω μεταξύ, ο Γεράσιμος εξακολουθεί να μη δίνει καμιά σημασία στην Εβελίνα και έχουν απομακρυνθεί εντελώς μεταξύ τους. Με το πέρασμα του χρόνου, η Εβελίνα έχει αρχίσει να σιγουρεύεται μέσα της ότι πρέπει να χωρίσει με τον Γεράσιμο. Από την άλλη, ο Στέφανος γνωρίζει ότι η Εβελίνα έχει κάποια σχέση και γι’ αυτό κρατάει την μεταξύ τους σχέση σε φιλικό επίπεδο.
Μετά από λίγο καιρό, όμως, η Εβελίνα και ο Γεράσιμος χωρίζουν. Τότε, σε μία επόμενη συνάντηση για καφέ της Εβελίνας και του Στέφανου, εκείνος της λέει ότι του αρέσει πολύ και ότι θα ήθελε να είναι μαζί. Μία καινούρια αγάπη μόλις ξεκίνησε! Η φιλική σχέση που είχαν μετατράπηκε σε μία αληθινή αγάπη. Αυτή η ομαλή εξέλιξη της σχέσης τους και η φιλία που είχαν μέχρι τώρα, φαίνεται ότι έκανε την αγάπη τους πραγματικά πολύ ξεχωριστή και δυνατή!

_

γράφει η Μαρία Μακαβέλου

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Ακολουθήστε μας

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Κερδίστε το!

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

Διαβάστε κι αυτά

Όποιος τις νύχτες περπατεί…

Όποιος τις νύχτες περπατεί…

«Τους μήνες που δεν έχουν ρο το κρασί θέλει νερό» ξανάπιασε το γνωστό τροπάρι του ο Μηνάς, καθώς - αρχές του Μάη ήτανε - βολεύτηκε στην μόνιμη θέση του, στο κουτούκι του Γαβρίλη «Η ωραία Μέλπεια». Αποδέκτης της παρατήρησης η μόνιμη παρέα του, ο ξάδερφός του ο...

Δυο κουμπιά και μισό καρότο…

Δυο κουμπιά και μισό καρότο…

Μια μέρα μετά το χιόνι. Ήταν γκρίζα, ''κλεισμένη'' η προηγούμενη μέρα. Πολλοί δεν θέλησαν να μετακινηθούν, ο πάγος δεν αστειεύεται. Όπου δεν βλέπει ο ήλιος, ο χιόνι είναι πιο ''σκληρό'', πιο ''άγριο''. Οι πιτσιρικάδες προφανώς δεν καταλαβαίνουν από λογικές. Κάπου...

Η Ωραία Θάσος

Η Ωραία Θάσος

- γράφει η Ιωάννα Μαρία Νικολακάκη - Θα ‘χε ένα χρόνο τώρα, ίσως και παραπάνω, που ο Σταμάτης ο Δακαρέμης είχε ανοίξει εκείνο το καινούργιο καφενείο στην πάνω γωνία του Νέου Φαλήρου. Προηγουμένως, ο χώρος αυτός ενοικιαζόταν για κάτι παραστάσεις χοροδράματος, δεν...

2 σχόλια

2 Σχόλια

  1. Άννα Ρουμελιώτη

    Πράγματι πολύ ξεχωριστή και δυνατή είναι αυτή η αγάπη!Όμορφη η ιστορία σας!Καλώς ήρθατε!

    Απάντηση
  2. Βάσω Καρλή

    Ο Στέφανος έκανε υπομονή, κράτησε αποστάσεις από το ζευγάρι και κάπως έτσι άνθησε η αγάπη τους. Πολύ ωραία ιστορία! Μπράβο!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου