τοβιβλίο.net

Select Page

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός στα Αγγλικά

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός στα Αγγλικά
Φωτογραφία του χρήστη 121 Words.

 

Το 121 Words, η ιστοσελίδα λογοτεχνίας αφιερωμένη στη διάδοση και ανάδειξη της λογοτεχνίας microfiction, διοργανώνει τον πρώτο της λογοτεχνικό διαγωνισμό 12 λέξεων στα αγγλικά!

Με την ευγενική χορηγία του Bubbletale και του VAULT Theatre Plus / Πολυχώρος VAULT προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

• Οι ιστορίες των 15 Νικητών που θα διακριθούν θα εκτυπωθούν σε συλλογή και θα λάβουν από ένα δωρεάν αντίγραφο.
• Οι ιστορίες των νικητών θα φιλοτεχνηθούν από τον καλλιτέχνη Johnes Vgontzas και θα παρουσιαστούν σε εικαστική έκθεση από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου στο φουαγιέ του Vault Theater Plus.
• Επιπλέον ένας Mεγάλος Νικητής θα κερδίσει δωρεάν bubble teas για έναν ολόκληρο μήνα σε όποιο κατάστημα Bubble Tale επιθυμεί και η ιστορία του θα παραμείνει στον χώρο του Vault Theater Plus έως το τέλος του χρόνου.

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν τα διπλά έπαθλα, δηλαδή δύο αντίγραφα της συλλογής, δύο μήνες δωρεάν bubble teas και επιπλέον μία διπλή πρόσκληση για οποιαδήποτε παράσταση του Vault Theater Plus έως το τέλος της σεζόν! Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ: https://www.121words.com/gine-sindromitis

• Υποβολή ιστοριών ( 30 Ιουλίου – 20 Αυγούστου)
Οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 20 Αυγούστου να υποβάλλουν τις ιστορίες τους στα αγγλικά σε 12 λέξεις ακριβώς με θέμα “Summer Moments”. Μπορούν να υποβάλλουν τις ιστορίες τους μέσα από την ειδική φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-4.

• Ανακοίνωση νικητών και Έκθεση (23 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου)
Τους 15 νικητές θα αναδείξει η κριτική μας επιτροπή και τα ονόματά τους θα θα αποκαλυφτούν αρχικά στα εγκαίνια της έκθεσης “Summer Moments” στις 23 Σεπτεμβρίου στο φουαγιέ του θεάτρου Vault Theather Plus.

• Ανάρτηση νικητών (26 Σεπτεμβρίου)
Στη συνέχεια θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών στην ιστοσελίδα του 121 Words, καθώς και μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον διαγωνισμό: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-4

Παραδείγματα από δημοσιευμένες ιστορίες 12 λέξεων μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.121words.com/12-words-microfiction-september

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος