τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Οδός ευτυχίας

Οδός ευτυχίας

man_sad

Τα μάτια του μισόκλειστα. Είναι στον πρώτο ύπνο. Σώμα ανέγγιχτο. Γυμνό. Αθώο. Ξαπλωμένο σε λευκό σεντόνι. Σε σύννεφο... Η λήψη ερασιτεχνική. Κακή. Ο W32 δε δίνει σημασία σε τέτοια. Τη βρίσκει κι έτσι. Ο W32 δεν αντιστέκεται στη θέα του παιδικού κορμιού. Να μην τον ανακαλύψουν. Αυτό μόνο τον νοιάζει.

Παλεύει μέσα του. Μα είναι αργά. Κάηκε. Αρρώστησε. Το τέρας του δεν τον ελευθερώνει. Στο μυαλό του, ο πατέρας του. Το δυνατό χέρι γύρω απ’ τον λαιμό του. Το είδωλό τους στην τζαμαρία. Ο μαρτυρικός πόνος...

Όχι! Δεν πάει άλλο. Δε θα το επιτρέψει! Πετάει τον υπολογιστή στο πάτωμα. Κατεβάζει μονορούφι το υπόλοιπο μπουκάλι ουίσκι. Βγαίνει στο μπαλκόνι. Γυμνός. Ένοχος. Κατεστραμμένος...

Πέφτει στο κενό. Στη λύτρωση. Τα μάτια του ορθάνοιχτα.

 

_

γράφει η Στέλλα Κουρμούλη

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Σάββας Ρουμελιώτης

Φιλόλογος-γλωσσολόγος, λάτρης της γλώσσας και του λόγου σε κάθε του μορφή, γραπτή και προφορική. Εραστής της λογοτεχνίας και της συγγραφής, σκαρφίζεται ιστορίες από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Όνειρό του, να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το τρένο που διασχίζει τον παραμυθένιο σιδηρόδρομο της λογοτεχνίας.

6 Σχόλια

  • Στέλλα Κουρμούλη

   Μέσα απ’ τη ζωή βγαλμένο… Με τιμά το σχόλιό σας. Σας ευχαριστώ, αγαπητή Άννα!

   Απάντηση
 1. Κατερίνα Κουρμούλη

  Θέμα ταμπού, που σε σοκάρει, σ’ εξοργίζει, σε αηδιάζει, του γυρνάς την πλάτη για να το ξορκίσεις, να το εξαφανίσεις. Με το συνταρακτικό τέλος της ιστορίας σου, Στέλλα μου, λυτρώνεις τον αναγνώστη. Συγχαρητήρια.

  Απάντηση
  • Στέλλα Κουρμούλη

   Πράγματι… Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις, να συγχωρέσεις, να λυπηθείς! Δεν πρέπει να του γυρνάς την πλάτη! Δυστυχώς, συμβαίνει γύρω μας, δίπλα μας! Δε θα μπορούσε να έχει διαφορετικό τέλος ο ήρωάς μου… (Αρρώστησα, όταν το έγραφα… μα δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς!)

   Απάντηση
 2. nikol

  Πολύ δυνατό το κειμενό σου. Μπράβο σου. Δημιουργεί εντονες εικόνες και συναισθήματα.

  Απάντηση
  • Στέλλα Κουρμούλη

   Ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο.

   Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος