Η Καθημερινή

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ – Δ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή τον τρίτο τόμο της σειράς με τη βιογραφία ενός πολύ αγαπητού πρωταγωνιστή, του Διονύση Παπαγιαννόπουλου.Επαιξε όλα τα είδη του θεάτρου και πάντα ξεχώριζε για την αυθεντική του στόφα. Δράμα, κωμωδία, σάτιρα, επιθεώρηση. Σε όλα ξεχώρισε. Αλλά το είδος που εκείνος αγάπησε ιδιαίτερα και υπηρέτησε με πάθος, ήταν η ελληνική κωμωδία.

Publiée par Η Καθημερινή της Κυριακής sur Mardi 16 octobre 2018

Το Βήμα της Κυριακής

 

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει ένα μνημειώδες έργο, που δεν κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.«Ιστορία του Ευρωπαϊκού Πνεύματος» του Παναγιώτη ΚανελλόπουλουΗ συγκλονιστική περιπέτεια διαμόρφωσης της Ευρώπης.Αυτή την εβδομάδα από τον Μανουήλ Χρυσολωρά ως τον Ραφαήλ.Μαζί, Γευσιγνώστης, μαγειρική με 5 υλικά και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 18 octobre 2018

Real News

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν ένα μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο. «Το ημερολόγιο του Γκράτσι». Ο Ιταλός Πρέσβης που επέδωσε το τελεσίγραφο στον Μεταξά αφηγείται το πώς φτάσαμε στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο, τους διαλόγους του Μουσολίνι με τους επιτελείς του αλλά και τον δραματικό διάλογο του Ιταλού Πρέσβη με τον Ιωάννη Μεταξά το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου.

Publiée par TA NEA sur Jeudi 18 octobre 2018

 

Πρώτο Θέμα

Παραπολιτικά

Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής