Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

Αναλυτικά όλες οι προσφορές των εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας.

 

_

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει: Στρατής Τσίρκας, «Η Χαμένη Ανοιξη» Οι ταραγμένες μέρες του Ιουλίου του ’65: Από την Αποστασία μέχρι τη δολοφονία του Σωτήρη Πέτρουλα, τα γεγονότα που στιγμάτισαν τη σύγχρονη ελληνική ιστορία.Μαζί, Harper’s Bazaar και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 13 février 2020

Real News

 

Εφημερίδα των Συντακτών

ΒΙΒΛΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΠΑΤΣΙΩΡΑ & Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΛΕΝΑ

Αυτό το Σάββατο 15/2, με την Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο, το βιβλίο του Σπύρου Λαπατσιώρα, "Διεκδικήσεις του ελληνικού και τουρκικού κράτους στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο" και μαζί το ερωτικό φιλμ νουάρ του Δημήτρη Παναγιωτάτου, "Η νύχτα με τη Σιλένα".

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mercredi 12 février 2020

Παραπολιτικά

Τσελεμεντές τα Θεματικά τόμος 5 ΕΥ ΖΗΝ

Συνταγές για Ευ Ζην από τον Νικόλαο Τσελεμεντέ! Το Σάββατο 15/2 Αποκτήστε τον 5ο σκληρόδετο τόμο της σειράς μαγειρικής «ΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ» με τις καλύτερες συνταγές του Τσελεμεντέ που χαρίζουν υγεία και ευεξία!

Publiée par parapolitika.gr sur Mardi 11 février 2020

Η Καθημερινή

 

Πρώτο Θέμα

 

Κυριακάτικη Δημοκρατία

Ελεύθερος Τύπος

 

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ: «Γάτα, η φίλη μου»54 ράτσες και τα χαρακτηριστικά τους! Μαζί, Ελληνες Ηθοποιοι. Ιστορίες για τη Βουγιουκλάκη, τον Παπαμιχαήλ, τον Φωτόπουλο, τη Βλαχοπούλου, και άλλους μεγάλους πρωταγωνιστές.Και, «MEGA ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ». Η πορεία του Μεγάλου Καναλιού, που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, σε μια συλλεκτική έκδοση!

Publiée par TA NEA sur Jeudi 13 février 2020