τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Πάνω στην ώρα

Πάνω στην ώρα

"Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι αλλά δεν θα 'πρεπε αυτό το πράγμα να ήταν τώρα μια πολυτελής λευκή άμαξα με μεγαλοπρεπή μαύρα άλογα;"

"Τι είπες κοπελιά; Συγγνώμη, δεν άκουγα. Φταίνε τα νέα μου ακουστικά βαρηκοΐας. Είναι για πέταμα. Έκανα λάθος τελικά, θα έπρεπε να είχα απευθυνθεί στους κατάλληλους προμηθευτές αντί να προσπαθώ να εξοικονομήσω χρήματα στο ebay. Τι έλεγες λοιπόν κοπέλα μου;"

"Η μεταφορά. Δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενα."

"Το ξέρω κοπελιά. Όπως σου έλεγα, δεν ακολούθησες σωστά τις οδηγίες χρήσης. Αν είσαι σίγουρη ότι είχες όλα τα απαραίτητα συστατικά, την κολοκύθα, τους αρουραίους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τότε τι στράβωσε; Μήπως δεν χρησιμοποίησες τα σωστά λόγια; Τέλος πάντων, ό,τι και να συνέβη μην ανησυχείς, η δουλειά σου θα γίνει. Θα σε πάω εγώ στο χορό."

"Αυτό είναι το θέμα, δεν βλέπω να προχωράμε. Είμαστε εδώ και δύο ώρες κολλημένοι στο ίδιο σημείο. Πολύ φοβάμαι πως έχασα ήδη την έναρξη του χορού."

"Μην φοβάσαι καθόλου αγαπητή Σταχτοπούτα. Όλα θα πάνε μια χαρά. Εν τω μεταξύ, νομίζω πως μένω κι από μπαταρία. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να βγεις έξω και να δώσεις ένα σπρωξιματάκι για να πάρει μπροστά και μετά σε διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε στο χορό σε χρόνο μηδέν. Αν καταφέρω βέβαια να κάνω κι αυτό το GPS να λειτουργήσει."

_

γράφει η Βασιλική Δραγούνη

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Μάχη Τζουγανάκη

Δηλώνω τυπικά αρχισυντάκτρια της σελίδας. Άτυπα όμως και πιο γνήσια, δηλώνω μέλος μιας όμορφης ομάδας πολύ δεμένης που οι «τίτλοι» του καθενός είναι περιττοί. Δηλώνω επίσης συγγραφέας, ποιήτρια, ερασιτέχνης φωτογράφος, μουσικόφιλή, βιβλιόφιλη, θεατρόφιλη, σινεφίλ και ερωτευμένη με οτιδήποτε ξυπνά τη δημιουργικότητά μου. Τελικά όμως έμαθα… πως το να δηλώνει κανείς τι είναι και τι δεν είναι, είναι ένα μεγάλο παραμύθι, όχι από εκείνα που μου αρέσει να διαβάζω, αλλά από εκείνα που σου θέτουν όρια και σε στριμώχνουν σε καλούπια. Μα εγώ τις λέξεις «όρια» και «καλούπια» τις έχω αφαιρέσει από το λεξικό της ψυχής μου...

1 σχόλιο

  1. 'Αννα Ρουμελιώτη

    Μου άρεσε πάρα πολύ η πρωτότυπη προσέγγισή σας. Μπράβο σας!!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος