τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Τα παραμύθια της Ανάδυσης

Τα παραμύθια της Ανάδυσης

Παραμυθοπαράσταση για μεγάλους ονειρεύονται

Σχεδιασμός, αφήγηση παραμυθιών
με δημιουργία ηχητικών τοπίων: Ζωή Νικητάκη

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ώρα: 7:00 μμ.

Ανάδυσις, Κέντρο Ενεργειακών Θεραπειών και Εκγύμνασης

Αγίας Λαύρας 15, Διόνυσος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6228827

 

Λένε πως όταν ακολουθείς αυτό που η ψυχή σου υπαγορεύει, βρίσκεσαι στο μονοπάτι της καρδιάς, μα και όταν μπορείς να μετασχηματίζεις τα σκοτάδια σε φως και τις δυσκολίες σαν ευκαιρίες για περαιτέρω εξέλιξη.
Σαν τους παραμυθάδες αλλοτινών εποχών, η Ζωή Νικητάκη παίρνει το μονοπάτι που γιατρεύει τις πληγές και τους πόνους αλαφρώνει, το μονοπάτι των παραμυθιών και μας διηγείται ιστορίες σαν παραμύθια, που απάνω στα φτερά τους κουβαλούν της καρδιάς μας την αλήθεια. Παραμύθια που απευθύνονται σε μεγάλους που ονειρεύονται και με τον πυρήνα της ύπαρξής τους θέλουν να επανασυνδεθούν. Τα παραμύθια της Ανάδυσης…
Πώς ο πόνος οδηγεί ένα αγόρι στην ανάδυση του μονοπατιού των παραμυθιών, που ΄ναι η εσώτερη της ψυχής του φωνή και πώς κοντά στο πνεύμα του βουνού εξελίσσεται σε έναν σοφό παραμυθά; Πώς ένα δέντρο ανακαλύπτει ότι μέσα από το βάρος, δώρο πολύτιμο μπορεί να αναδυθεί και πώς η αγάπη μπορεί ως και το δέντρο που ’χει ολότελα μαραθεί, απ’ την αρχή να ανθίσει και την κοπέλα που η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή, να ζήσει;
Ανάψτε το φαναράκι σας κι ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί εκεί που τα παραμύθια μιλούν σαν τα πουλιά, στο μονοπάτι της καρδιάς και της Ανάδυσης… Η αφήγηση των παραμυθιών συνοδεύεται από ήχους ιδιόφωνων από διάφορα μέρη του κόσμου που ηχητικά τοπία δημιουργούν και παραμυθιακές ατμόσφαιρες υποβάλλουν.

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την Πυγολαμπίδα,

ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο που αφιερώνεται στη μελέτη, την έρευνα, την ενημέρωση και την εκπαίδευση για τη διάδοση ενός υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου ζωής. Σκοπός μας είναι να εμπνεύσουμε και να καθοδηγήσουμε κάθε άνθρωπο για την διατήρηση της καλής του σωματικής και ψυχικής υγείας, την εναρμόνισή του με το φυσικό περιβάλλον και την καλλιέργεια αρμονικών προσωπικών, επαγγελματικών και κοινωνικών σχέσεων.“ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΤΟΙ ”

Η ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ, μοιάζει με ένα συνηθισμένο πλάσμα την ημέρα, την νύχτα όμως μοιράζεται το φως της και την υπερδύναμη της, φωτίζοντας τον δρόμο μας. Όταν ανάβει είναι ένα αξιόλογο θέαμα, αλλά και ένα συμβολικό μήνυμα που έρχεται να μας δώσει, ότι η εσωτερικότητα μας, που μας κάνει μοναδικούς, μας κάνει να λάμπουμε από μέσα προς τα έξω. Η Πυγολαμπίδα έρχεται στη ζωή μας για να μας καθοδηγήσει σε τρόπους ζωής που είναι πιο γήινοι, πιο αληθινοί, πολύ πιο κοντά σε εμάς ώστε να λάμψουμε και να φωτίσουμε.

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος