Ωράριο των Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων έως και τον Οκτώβριο.

9.04.2017

σχόλια

  Ωράριο των Μουσείων  και Αρχαιολογικών χώρων έως  και τον Οκτώβριο.

 

   Οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μνημεία και τα Μουσεία  της χώρας είναι έτοιμοι να  υποδεχτούν τους καλοκαιρινούς  επισκέπτες τους. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης, του Ακρωτηρίου Θήρας και του Ανάκτορου Ζάκρου όπως και ο αρχαιολογικός χώρος Πέλλας και το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων είναι ήδη ανοικτοί από τις 8 το πρωί   έως και τις 8 το βράδυ, επίσης το Σούνιο έως τη δύση του ηλίου, η Κνωσός έως τις 7 μ.μ. Από αύριο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. θα είναι ανοικτά μεταξύ άλλων το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών (Βεργίνα), η Σπιναλόγκα κ.ά.

  Σύμφωνα με σχετική απόφαση  της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων  και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το  ωράριο λειτουργίας των Αρχαιολογικών  Χώρων, των Μνημείων και των  Μουσείων της χώρας έως και  την 31ηΟκτωβρίου καθορίζεται λεπτομερώς όπως φαίνεται στον συνημμένο πίνακα.

κλικ για να δείτε τον αναλυτικό πίνακα των Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μνημεία και τα μουσεία  θα παραμείνουν κλειστά κατά την ημέρα του Πάσχα και την Πρωτομαγιά, επίσημες αργίες του κράτους. Επίσης τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τις 12 π.μ. έως τις  5 μ.μ.  και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Ημερολόγιο 2021 – Πρόσκληση

Οι προσφορές των εφημερίδων

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Κερδίστε το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

Δείτε κι αυτά

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου