τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Αγάπη και Αγάπιος

Αγάπη και Αγάπιος

silhouettes_seperation

Εκείνος ήταν 29 χρονών με όνειρα για ζωή! Εκείνη στα 27 ευαίσθητη, καλότροπη. Τυχαία γνωρίστηκαν και συμπτωματικά. Ο Αγάπιος έφευγε βιαστικά για ένα προγραμματισμένο ραντεβού, η Αγάπη για να προλάβει την τράπεζα. Αγαπούσε ο ένας τον άλλον έκαναν όνειρα ενώ γνωστοί και φίλοι τους αποκαλούσαν χαϊδευτικά οι «αγάπες».

Στην είδηση ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτοι καυγάδες ενώ ήρθε και το γεγονός της απόλυσης του Αγάπιου από την εργασία του να επιβαρύνει την κατάσταση. Ένα βράδυ ο Αγάπιος απεκάλεσε την Αγάπη στείρα γιατί δε μπορούσε να του χαρίσει παιδί. Η Αγάπη απάντησε αποκαλώντας τον ανεύθυνο και άβουλο χωρίς προσωπικότητα αφού δεν είχε δουλειά ενώ του έριξε την ευθύνη για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν. Το άλλο πρωί τίποτα δεν θύμιζε τις παλιές καλές μέρες!

Ο Αγάπιος και η Αγάπη, οι «αγάπες» όπως τους αποκαλούσαν γνωστοί και φίλοι, τελικά φτώχυναν συναισθηματικά μην μπορώντας να αντέξουν, να αντεπεξέλθουν στα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν! Μη μπορώντας να διαχειριστούν το συναισθηματικό βάρος! Για το μόνο που συμφώνησαν ήταν η κοινή δήλωση που ανέβασαν αργότερα μέσω των λογαριασμών τους στο Facebook γνωστοποιώντας σε φίλους και γνωστούς το χωρισμό τους με την εξής φράση «τελικά οι αγάπες φτώχυναν…»

 

_

γράφει ο Φίλιππος Φιλίππου

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Μάχη Τζουγανάκη

Δηλώνω τυπικά αρχισυντάκτρια της σελίδας. Άτυπα όμως και πιο γνήσια, δηλώνω μέλος μιας όμορφης ομάδας πολύ δεμένης που οι «τίτλοι» του καθενός είναι περιττοί. Δηλώνω επίσης συγγραφέας, ποιήτρια, ερασιτέχνης φωτογράφος, μουσικόφιλή, βιβλιόφιλη, θεατρόφιλη, σινεφίλ και ερωτευμένη με οτιδήποτε ξυπνά τη δημιουργικότητά μου. Τελικά όμως έμαθα… πως το να δηλώνει κανείς τι είναι και τι δεν είναι, είναι ένα μεγάλο παραμύθι, όχι από εκείνα που μου αρέσει να διαβάζω, αλλά από εκείνα που σου θέτουν όρια και σε στριμώχνουν σε καλούπια. Μα εγώ τις λέξεις «όρια» και «καλούπια» τις έχω αφαιρέσει από το λεξικό της ψυχής μου...

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος