τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Αποτελέσματα Β΄Ποιητικού Διαγωνισμού Bonsaistories

Αποτελέσματα Β΄Ποιητικού Διαγωνισμού Bonsaistories

 

Αγαπητοί φίλοι,

Ολοκληρώθηκε και η Β΄ Φάση του Β΄ Ποιητικού Διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα προέκυψαν βάσει της βαθμολόγησης της Επιτροπής με συντελεστή βαρύτητας 60% και της ψηφοφορίας του κοινού. Για το λόγο αυτό, στη λίστα των διακριθέντων βρίσκονται ορισμένα ποιήματα που έχουν μεν λιγότερες ψήφους από κάποια άλλα, αλλά υψηλότερη βαθμολογία Επιτροπής. Να σημειωθεί -επιπλέον- ότι δεν προσμετρήθηκαν ως ψήφοι τα σχόλια που αποτελούσαν ευχαριστίες των ποιητών προς το κοινό που τους ψήφισε.

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε τους νικητές.

Βραβείο: Αλεξάνδρα Στελλάκη για το ποίημα «Κραυγάζω εν θερμώ»
Α΄ Έπαινος: Αντώνιος Ευθυμίου για το ποίημα «Φυλλορρόημα»
Β΄ Έπαινος: Στυλιανή Σουραφή για το ποίημα «Βροχή»
Γ΄ Έπαινος: Εύα Παυλίδου για το ποίημα «Μοναξιά»
Δ΄ Έπαινος: Ελένη Βαρδαξόγλου για το ποίημα «Ο άλλος σου εαυτός»
Ε΄ Έπαινος: Ιωάννης Κακαγιάννης για το ποίημα «Ναυαγοί»
Στ΄ Έπαινος: Γιώργος Μαυρίγιαννης για το ποίημα «Νόστος καλοκαιρινός το καταχείμωνο»
Z΄ Έπαινος: Σοφία Κιόρογλου για το ποίημα «Αλληλεγγύη»
H΄ Έπαινος: Λένα Μαυρουδή Μούλιου για το ποίημα «Σαν τι μοιάζεις;»

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

10 Σχόλια

 1. παίνου

  ΕΥΧΑΡΣΤΟΎΜΕ θΕΌΦΙΛΕ . Μόλις είδα ότι ήσουν μέλος της κριτικής ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ Ευχαριστώ λοιπόν και σένα και τους άλλους συναδέλφους σου για την τιμή του Επαίνου μου,

  Απάντηση
 2. Λένα Μαυρουδή Μούλιου

  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΒΓΉΚΕ
  Αγαπητέ Θεόφιλε μόλις είδα ότι ήσουν μέλος της ΚΡΙΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ, Ευχαριστώ λοιπόν και σένα και τους συναδέλφους σου για τον Έπαίνο που μού δώσατε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τιμή.

  Απάντηση
 3. Sofia Kioroglou

  Συγχαρητήρια σε όλους!Διοργανωτές, κριτές, συμμετέχοντες και νικητές …Μεγάλη τιμή για μας τους δημιουργούς να μας δίνεται βήμα να καταθέτουμε την ψυχούλα μας. Σας ευχαριστώ πολύ για τον έπαινο. Θεόφιλε, σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. Πάντα δημιουργικός. Λένα συγχαρητήρια και σε σένα!Πάντα επιτυχίες!

  Απάντηση
 4. Θεόφιλος Γιαννόπουλος

  Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι Ποιήτρια μου Λένα Μαυρουδή Μούλιου, γιατι ότι γεννιέται απο Ψυχής πάντα κερδίζει την αγάπη μας!!

  Απάντηση
 5. Θεόφιλος Γιαννόπουλος

  Τα συγχαρητήρια και την θετική μου ενέργεια σου στέλνω Ποιήτριά μου Σοφία Κιόρογλου, γιατι όσο υπάρχουν Άνθρωποι που μπολιάζουν στις λέξεις τους αλήθειες και όνειρα, τότε πάντα θα υπάρχει ελπίδα για ένα μέλλον περισσότερο ανθρώπινο! Και πάλι τα συγχαρητήρια μου για τις εξομολογήσεις της καρδιάς σου!

  Απάντηση
 6. Μάρθα Δήμου

  Σγχαρητήρια στη Λένα και στη Σοφία για τις διακρίσεις που κατέκτησαν στον διαγωνισμό αυτόν.Εύχομαι και σε ανώτερα. Καλή συνέχεια!

  Απάντηση
 7. Δημήτρης Π. Μποσκαίνος

  Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, διακριθέντες συμμετέχοντες και επιτροπή, καλη συνέχεια στους αγωνες μας (σας)

  Απάντηση
 8. Αννα Ζανιδακη.

  Συγχαρητηρια θερμα στους βραβευθεντες ποιητες και βραβευθεισες φιλες ποιητριες.
  Ειθε η γραφη μας να ναι ο συνδετικος κρικος μεταξυ επανεργοποιησης κινητρων κι εναυσματων εναντι της αδρανοποιησης καταστασεων κι απαιτησεων δραστηριοποιησης μας …υπερ αυτων

  Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος