τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Αποτελέσματα πρώτης φάσης ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ απο Εκδόσεις Παράξενες Μέρες και eyelands.gr

Αποτελέσματα πρώτης φάσης ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ απο Εκδόσεις Παράξενες Μέρες και eyelands.gr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι Εκδόσεις Παράξενες Μέρες και το eyelands.gr ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του διαγωνισμού μυθιστορήματος.  Επιλέξαμε συνολικά 10 μυθιστορήματα.

Όπως έχουμε εξηγήσει από την αρχή του διαγωνισμού, στη δεύτερη φάση που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού οι συγγραφείς αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν το έργο τους και να το στείλουν ολοκληρωμένο. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε για κάθε έργο κάποιες προτάσεις που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τον/την συγγραφέα στην ολοκλήρωσή του, χωρίς αυτές φυσικά να τον δεσμεύουν.

Από τα έργα που θα υποβληθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο θα επιλέξουμε από ένα μέχρι τρία που θα γίνουν βιβλία και θα μπουν στο εκδοτικό μας πρόγραμμα για το 2017.

Η απόφασή μας θα ανακοινωθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2016.

– Όσοι θα συμμετέχουν στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν το έργο τους σε άλλο εκδοτικό οίκο, για το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2016.

Τα ονόματα των συγγραφέων και οι τίτλοι των μυθιστορημάτων είναι:

Δημήτρης Φαρής – Το ξύπνημα

Ειρήνη Δερμιτζάκη – Γεννημένος λούζερ

Γιώργος Καϊάφας – Πλατεία

Δημήτρης Νότας – Λευκωματίαση

Βαγγέλης Κατούπης – Σταθμός μετεπιβίβασης

Χρήστος Σουρουλης – Το διαμέρισμα

Απόστολος Λαγαρίας – Η γάτα του Άρνολντ

Ελένη Βερναδάκη – Το μανιφέστο του αίματος

Αλεξία Πατέρα – Τα φαντάσματα του Διαδικτύου

Μαίρη Κανάκη – Είμαι διαφορετικός. Ε, και;

Συγχαίρουμε τους συγγραφείς που διακρίθηκαν αλλά ευχαριστούμε πολύ και τους περισσότερους από εκατό συγγραφείς που μας έστειλαν το έργο τους. Για άλλη μια φορά υπενθυμίζουμε τους περιορισμούς (οικονομικούς και άλλους) που δεν μας επιτρέπουν να εκδώσουμε περισσότερα βιβλία, παρόλο που πολλά από τα κείμενα που μας στείλατε μπορούν πιθανότατα να γίνουν εξαιρετικά βιβλία.

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

1 σχόλιο

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Ημερολόγιο 2020

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος