Γαμήλια καταστροφή της Jamie McGuire

  νέα κυκλοφορία  Γαμήλια καταστροφή της Jamie McGuireμετάφραση: Μυρσίνη Γκανά  Ξέρατε ότι η Άμπι Αμπερνάθι έγινε κυρία Μάντοξ έτσι… ξαφνικά, αλλά τι πραγματικά γνωρίζετε για τον γάμο; Γιατί η Άμπι έκανε την πρόταση γάμου; Ποια μυστικά αποκαλύφθηκαν πριν από τη γαμήλια τελετή; Πού πέρασε το ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου του; Ποιος άλλος τα γνώριζε […]
- 17.12.2014 -

 

 

νέα κυκλοφορία

 

Γαμήλια καταστροφή της Jamie McGuire
μετάφραση: Μυρσίνη Γκανά

 

Ξέρατε ότι η Άμπι Αμπερνάθι έγινε κυρία Μάντοξ έτσι… ξαφνικά, αλλά τι πραγματικά γνωρίζετε για τον γάμο; Γιατί η Άμπι έκανε την πρόταση γάμου; Ποια μυστικά αποκαλύφθηκαν πριν από τη γαμήλια τελετή; Πού πέρασε το ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου του; Ποιος άλλος τα γνώριζε όλα και… δεν τους πρόδωσε;
Αγαπητοί φαν της σειράς Γλυκιά καταστροφή, ήρθε η ώρα να πάρετε όλες τις απαντήσεις που σας έλειπαν για τη μέρα (αλλά και τη νύχτα) του γάμου!
Η αμερικανίδα Jamie McGuire αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο. Συγγραφέας μιας δημοφιλούς τριλογίας, εξέδωσε μόνη της το μυθιστόρημα «Γλυκιά καταστροφή» (ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 2012) σε μορφή e-book τον Μάιο του 2011 και στη συνέχεια σε έντυπη μορφή, πάλι μόνη της, τον Οκτώβριο του 2011. Το βιβλίο διέγραψε σταθερά ανοδική πορεία και η φήμη του από στόμα σε στόμα το εκτόξευσε στην κορυφή των ευπώλητων του Amazon, των New York Times και της εφημερίδας USA Today. Τα δικαιώματα του βιβλίου αποκτήθηκαν από τον εκδοτικό οίκο Simon and Schuster στην Αμερική και πλέον κυκλοφορεί με τη σφραγίδα ενός εκδοτικού κολοσσού, ενώ το ίδιο έσπευσε να κάνει και η κινηματογραφική εταιρεία Warner, η οποία θα μεταφέρει το βιβλίο στον κινηματογράφο. Οι φαν μάλιστα ανυπομονούν τόσο για την κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζουν τα δικά τους τρέιλερ προτείνοντας και ηθοποιούς ως πρωταγωνιστές της ταινίας. Η συνέχεια του βιβλίου Κινούμενη καταστροφή (ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 2013) γνώρισε ανάλογη επιτυχία. Η Γαμήλια καταστροφή είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας.
Μια δυνατή τριλογία αγάπης με γλώσσα σύγχρονη, ζωντανές περιγραφές, έντονες, κινηματογραφικές σκηνές, πολλές και συνεχείς ανατροπές, εμπόδια και γρήγορη εξέλιξη, τα βιβλία της οποίας σκαρφάλωσαν στις λίστες των μπεστ σέλερ.

«Το μόνο πράγμα που με τρομάζει είναι μια ζωή χωρίς εσένα, Περιστεράκι».
Νο 1 best seller των New York Times και της USA Today

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου