τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Δίλημμα;

Δίλημμα;

 

care

Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια που περίμεναν με αγωνία! Τώρα όμως τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά, όχι σαν τις άλλες φορές. Τη σκέψη τους έντυνε η μουσική από τα κλάματα των δύο τους αγγέλων. Η μεγάλη στα δύο και το νεογέννητο αγόρι ήταν μόλις τριών μηνών. Χιλιάδες σκέψεις μέχρι την αλήθεια. Και περίμεναν. Ήταν τόσο μικρό το διάστημα, όμως τόσο μεγάλο το δίλημμα!

Το ψωμί μετρημένο προσεκτικά, η δουλειά όπως πάντα περιστασιακή.

-Τι τέσσερις, τι πέντε;

-Θα τα καταφέρουμε;

Ο Νίκος με την Αφροδίτη προσπαθούσαν χρόνια, ο Θεός έλεγαν δεν τους αξίωσε. Κατάθλιψη. Τελικά χώρισαν άνθρωποι δυστυχισμένοι. Δεν είχαν επιλογή. Ή μήπως είχαν; Γεμάτα τα ιδρύματα από ορφανά παιδιά, δεν τους λείπουν τα χρήματα, το χάδι τους λείπει.

Πριν λίγο είπαν στις ειδήσεις πως μια «μάνα»  άφησε το μωρό της να πεθάνει από την πείνα, αποστεωμένο, νεκρό μέσα στις ακαθαρσίες του. Μήπως τελικά είναι το ίδιο; 

H απόφαση τελικά θα είναι η σωστή, δεν πάει η καρδιά για κάτι άλλο!

 

_

γράφει  η Ειρήνη Ντούπη

Μην ξεχνάτε πως το σχόλιό σας είναι πολύτιμο!

Επιμέλεια κειμένου

Μάχη Τζουγανάκη

Δηλώνω τυπικά αρχισυντάκτρια της σελίδας. Άτυπα όμως και πιο γνήσια, δηλώνω μέλος μιας όμορφης ομάδας πολύ δεμένης που οι «τίτλοι» του καθενός είναι περιττοί. Δηλώνω επίσης συγγραφέας, ποιήτρια, ερασιτέχνης φωτογράφος, μουσικόφιλή, βιβλιόφιλη, θεατρόφιλη, σινεφίλ και ερωτευμένη με οτιδήποτε ξυπνά τη δημιουργικότητά μου. Τελικά όμως έμαθα… πως το να δηλώνει κανείς τι είναι και τι δεν είναι, είναι ένα μεγάλο παραμύθι, όχι από εκείνα που μου αρέσει να διαβάζω, αλλά από εκείνα που σου θέτουν όρια και σε στριμώχνουν σε καλούπια. Μα εγώ τις λέξεις «όρια» και «καλούπια» τις έχω αφαιρέσει από το λεξικό της ψυχής μου...

5 Σχόλια

 1. Μαργαριτα

  Πολύ δυνατό το δίλλημα σου Ειρήνη. Και παρόλο που δεν θα έπρεπε να είναι δίλλημα… με τις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής, είναι!… Κι ορισμένες φορές μάλιστα και πολύ μεγάλο!!! Μου άρεσε πολύ μπράβο σου!!!

  Απάντηση
 2. Άννα Ρουμελιώτη

  Μπραβο σας συγκλονιστικό το ‘Δίλημμα’ σας!!!

  Απάντηση
 3. Χρηστος

  Μου αρεσε πολυ!!!

  Απάντηση
 4. Σοφία Ντούπη

  Ειρήνη μου πολύ όμορφο και πολύ δυνατό το δίλλημα σου!!!Συγχαρητήρια!!!

  Απάντηση
 5. Έλενα Σαλιγκάρα

  Πολύ όμορφο!

  Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος