τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Διαγωνισμός Διηγήματος “Come Write In: Κόσμοι στο Λεπτό 2016”

Διαγωνισμός Διηγήματος “Come Write In: Κόσμοι στο Λεπτό 2016”

ΦantastiCon

Αναλυτικά:


 

Μπορείς να γράψεις ένα διήγημα φαντασίας μέσα σε 75 λεπτά;

 

Στα πλαίσια του ΦantastiCon 2016, του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου αποκλειστικά για το Φανταστικό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων του Φανταστικού, διοργανώνει  το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί, έναν τρελό αγώνα συγγραφικής ταχύτητας. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να έρθουν στο χώρο της εκδήλωσης (Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αίθουσα Σεμιναρίων) με τα λάπτοπ τους και να γράψουν ένα σύντομο διήγημα με θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή, χωρίς όριο λέξεων, μέσα σε 75 λεπτά.

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 
  1. Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 10:30 αυστηρά.
  2. Λόγω κανόνων πυρασφάλειας, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 40.
  3. Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ενήλικος ή ανήλικος με τη γραπτή συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα. Εξαιρούνται τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων του Φανταστικού – ΦantastiCon και οι υπάλληλοι της HAU.
  4. Τα κείμενα πρέπει να ανήκουν αποκλειστικά στο χώρο της φανταστικής λογοτεχνίας.
  5. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι φέρουν τον προσωπικό τους υπολογιστή. Οι διοργανωτές δε θα μπορούν να παρέχουν φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές. Χειρόγραφα δε θα γίνουν δεκτά.
  6. Η επιλογή των καλύτερων θα γίνει από επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του Συλλόγου.
  7. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 20:25, στο αμφιθέατρο.

Περισσότερες πληροφορίες:  www.fantasticon.gr

Κράτα το

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος