Διαγωνισμός Διηγήματος “Come Write In: Κόσμοι στο Λεπτό 2016”

Διαγωνισμός Διηγήματος “Come Write In: Κόσμοι στο Λεπτό 2016”

ΦantastiCon

Αναλυτικά:


 

Μπορείς να γράψεις ένα διήγημα φαντασίας μέσα σε 75 λεπτά;

 

Στα πλαίσια του ΦantastiCon 2016, του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου αποκλειστικά για το Φανταστικό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων του Φανταστικού, διοργανώνει  το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί, έναν τρελό αγώνα συγγραφικής ταχύτητας. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να έρθουν στο χώρο της εκδήλωσης (Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αίθουσα Σεμιναρίων) με τα λάπτοπ τους και να γράψουν ένα σύντομο διήγημα με θέμα που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή, χωρίς όριο λέξεων, μέσα σε 75 λεπτά.

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 
  1. Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 10:30 αυστηρά.
  2. Λόγω κανόνων πυρασφάλειας, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 40.
  3. Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ενήλικος ή ανήλικος με τη γραπτή συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα. Εξαιρούνται τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων του Φανταστικού – ΦantastiCon και οι υπάλληλοι της HAU.
  4. Τα κείμενα πρέπει να ανήκουν αποκλειστικά στο χώρο της φανταστικής λογοτεχνίας.
  5. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι φέρουν τον προσωπικό τους υπολογιστή. Οι διοργανωτές δε θα μπορούν να παρέχουν φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές. Χειρόγραφα δε θα γίνουν δεκτά.
  6. Η επιλογή των καλύτερων θα γίνει από επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του Συλλόγου.
  7. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 20:25, στο αμφιθέατρο.

Περισσότερες πληροφορίες:  www.fantasticon.gr

Κράτα το

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

...έκανα την πρώτη μου εξομολόγηση στο χαρτί στα 12 μου χρόνια. Αφορμή στάθηκε μια δραματοποιημένη αναπαράσταση στο ραδιόφωνο από το βιβλίο του Καββαδία, η “Βάρδια”. Στη διάρκεια των σπουδών μου στην Καβάλα ως φοιτητής του Τ.Ε.Ι. Λογιστικής, ακολούθησαν το 1999 και το 2001 τρεις αυτόεκδόσεις βιβλίων μου, με τους τίτλους «Πρώτα Βήματα», «Κρυψώνες ονείρων» και «Παράξενες νύχτες». Το περιεχόμενο τους ήταν πάντα αυτοτελείς ιστορίες και ποιήματα. Έκτοτε έργα μου συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης, ενώ κατά καιρούς έχουν διακριθεί και σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Επίσης, δραστηριοποιούμαι ως ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων καθώς και ως αρθρογράφος σε λογοτεχνικές ιστοσελίδες

Υποβολή σχολίου

Εγγραφείτε στο newsletter

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος