Είναι τρελοί αυτοί οι βιβλιοφάγοι, της Jen Campbell

 "νέα κυκλοφορία" Είναι τρελοί αυτοί οι βιβλιοφάγοι Ξεκαρδιστικές ατάκες πελατών σε βιβλιοπωλεία της Jen Campbellμετάφραση: Ειρήνη ΧριστοπούλουΈνα απολαυστικό βιβλίο με απίθανους διαλόγους που εκτυλίχθηκαν σε ένα μικρό λονδρέζικο βιβλιοπωλείο (Ripping Yarns) μεταξύ της Jen Campbell, η οποία εργάζεται εκεί, και των πελατών της. Η Jen ξεκίνησε να συγκεντρώνει και να δημοσιεύει τέτοιους διαλόγους στο blog της […]
- 13.12.2014 -

 

"νέα κυκλοφορία"

 

Είναι τρελοί αυτοί οι βιβλιοφάγοι
Ξεκαρδιστικές ατάκες πελατών σε βιβλιοπωλεία της Jen Campbell
μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου

Ένα απολαυστικό βιβλίο με απίθανους διαλόγους που εκτυλίχθηκαν σε ένα μικρό λονδρέζικο βιβλιοπωλείο (Ripping Yarns) μεταξύ της Jen Campbell, η οποία εργάζεται εκεί, και των πελατών της. Η Jen ξεκίνησε να συγκεντρώνει και να δημοσιεύει τέτοιους διαλόγους στο blog της και στη συνέχεια το υλικό αυτό εξελίχθηκε σε ένα βιβλίο, το οποίο εμπλουτίζεται και με διαλόγους από βιβλιοπωλεία ανά τον κόσμο. Οι δύο τόμοι της πρωτότυπης αυτής έκδοσης γνώρισαν τεράστια επιτυχία, αφού σκαρφάλωσαν στη λίστα των μπεστ σέλερ των Sunday Times, και έχουν μεταφραστεί σε εννιά μέχρι τώρα γλώσσες.
Ένα πανηγυρικό βιβλίο για όλα τα βιβλιοπωλεία, μικρά και μεγάλα, καθώς και για τους βιβλιοπώλες με σπινθηροβόλο πνεύμα που μοχθούν καθημερινά, όπως επίσης και για τους αμέτρητους και τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους πελάτες που περνούν καθημερινά το κατώφλι ενός βιβλιοπωλείου.
Αυτή η ακαταμάχητη συλλογή αποτελεί απόδειξη ότι οι βιβλιοπώλες σε όλο τον κόσμο είναι αληθινοί ήρωες.

Επισκεφθείτε το blog της συγγραφέα: jen-campbell.blogspot.gr

1 Σχόλιο

  1. covertangels

    Βρήκα το βιβλίο στο ράφι του βιβλιοπωλείου της γειτονιάς μας. Εξαιρετικό! Το λάτρεψα με το που άνοιξα την πρώτη σελίδα! Ακόμη γελάω με ορισμένους από τους διαλόγους! Το καλύτερο όμως είναι ότι το γέλιο παίρνει μία επικίνδυνη τροπή όταν διαβάζοντας τις ιστορίες, ξαφνικά βλέπεις τον εαυτό σου εναλλακτικό πρωταγωνιστή σε αυτές- είτε από την πλευρά του βιβλιοπώλη, είτε του πελάτη!!!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου