Ελάτε να στηρίξουμε με “Το Ράφι της Αγάπης” το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου, την «ΑΡΣΙΣ» και το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας!

9.11.2018

σχόλια

Ανακοίνωση:
“Αγαπητά μας μέλη και φίλοι, 
Όπως γνωρίζετε, η δράση μας για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου, συνεχίζεται για την συγκέντρωση βιβλίων νεανικής και παιδικής λογοτεχνίας. 
Παράλληλα, αυτό το διάστημα, υποστηρίζουμε την «ΑΡΣΙΣ», (κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων), ενισχύοντας και τους δικούς της σκοπούς, καθώς ταυτόχρονα υποβοηθούμε και στον εμπλουτισμό και ανανέωση της σχολικής-γραφικής ύλης στο 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας. 

Δεδομένων των υψηλών αναγκών των παραπάνω φορέων, παρακαλούμε όπως τα μέλη μας συγγραφείς, αποστείλουν τα δικά τους, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση βιβλία, παραμύθια, νεανικά αναγνώσματα εφηβικής λογοτεχνίας, για την επίτευξη των στόχων του Σωματείου μας, τηρώντας το άρθρο 5 του καταστατικού το οποίο υπέγραψαν. 

Η συλλογή των βιβλίων θα διαρκέσει έως το τέλος Νοεμβρίου και τα εγκαίνια θα είναι μια ανοιχτή γιορτή για όλα τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά. 

Καλούμε λοιπόν όλους σας, τα μέλη μας, τους φίλους συγγραφείς, τους ιδιώτες και τους εκδοτικούς οίκους να σταθούν ακόμα μια φορά στο πλάι μας.
Στηρίξτε τη δράση μας χαρίζοντας παιδικά, εφηβικά, νεανικά βιβλία, παραμύθια, αλλά και βιβλία γνώσεων, καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Ακόμα μπορείτε να στείλετε τουβλάκια, δημιουργικά παιχνίδια, σχολικά είδη, βοηθήματα και λυσάρια για τις τάξεις δημοτικού-γυμνασίου.
Το βιβλίο δεν λαθεύει ποτέ. Γι’ αυτό κι ο μόνος κύκλος που κάνει είναι από χέρι σε χέρι. Ανοίξτε τον κύκλο, χαρίστε σήμερα κιόλας το δικό σας βιβλίο για τις δράσεις μας. 
Για Το Ράφι της Αγάπης
Το Δ.Σ.”
Περισσότερες πληροφορίες,εδώ: 

Ημερολόγιο 2021 – Πρόσκληση

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Κερδίστε το!

Κερδίστε το!

Κέρδισέ το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

Δείτε κι αυτά

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης ΚΕΦΑΛΟΣ

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης ΚΕΦΑΛΟΣ

3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΣ 1. Ο Διαγωνισμός χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες διαγωνιζομένων: Α) Μαθητών μέχρι 18 ετών. Ποιητικά Είδη Κατηγορίας: α. Ποίημα με ελεύθερο στίχο. β. Ποίημα με έμμετρο στίχο. γ. Χαϊκού. δ. Σατιρικό ποίημα. ε. Σονέτο....

Το Βασίλειο, του Jo Nesbo

Το Βασίλειο, του Jo Nesbo

Πιο ώριμος συγγραφικά και πιο δημιουργικός από ποτέ, ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της σκανδιναβικής λογοτεχνίας, ο «πολύς» Jo Nesbo, επιστρέφει με το «Βασίλειο», ένα δυνατό, καθηλωτικό θρίλερ που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το αναγνωστικό σασπένς στις 694 χορταστικές...

Κερδίστε το βιβλίο “Λίλιθ και Λασθινία” του Μιχάλη Κ. Γριβέα

Κερδίστε το βιβλίο “Λίλιθ και Λασθινία” του Μιχάλη Κ. Γριβέα

Μιχάλης Κ. Γριβέας Εξώφυλλο: Μαλακό Σελίδες: 164 ISBN: 978-618-5424-93-0 Τιμή: 14,00 ευρώ Χρόνος έκδοσης: 2020 Εκδόσεις ΕλκυστήςΜια παραδοξότητα αναδύεται από τα έγκατα της Αμοργού. Μυστηριώδης σπηλιά εμφανίζεται ξαφνικά κάτω από το κρεμαστό μοναστήρι της...

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου