Ελάτε να στηρίξουμε με “Το Ράφι της Αγάπης” το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου, την «ΑΡΣΙΣ» και το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας!

9.11.2018

σχόλια

Ανακοίνωση:
“Αγαπητά μας μέλη και φίλοι, 
Όπως γνωρίζετε, η δράση μας για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου, συνεχίζεται για την συγκέντρωση βιβλίων νεανικής και παιδικής λογοτεχνίας. 
Παράλληλα, αυτό το διάστημα, υποστηρίζουμε την «ΑΡΣΙΣ», (κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων), ενισχύοντας και τους δικούς της σκοπούς, καθώς ταυτόχρονα υποβοηθούμε και στον εμπλουτισμό και ανανέωση της σχολικής-γραφικής ύλης στο 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας. 

Δεδομένων των υψηλών αναγκών των παραπάνω φορέων, παρακαλούμε όπως τα μέλη μας συγγραφείς, αποστείλουν τα δικά τους, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση βιβλία, παραμύθια, νεανικά αναγνώσματα εφηβικής λογοτεχνίας, για την επίτευξη των στόχων του Σωματείου μας, τηρώντας το άρθρο 5 του καταστατικού το οποίο υπέγραψαν. 

Η συλλογή των βιβλίων θα διαρκέσει έως το τέλος Νοεμβρίου και τα εγκαίνια θα είναι μια ανοιχτή γιορτή για όλα τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά. 

Καλούμε λοιπόν όλους σας, τα μέλη μας, τους φίλους συγγραφείς, τους ιδιώτες και τους εκδοτικούς οίκους να σταθούν ακόμα μια φορά στο πλάι μας.
Στηρίξτε τη δράση μας χαρίζοντας παιδικά, εφηβικά, νεανικά βιβλία, παραμύθια, αλλά και βιβλία γνώσεων, καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Ακόμα μπορείτε να στείλετε τουβλάκια, δημιουργικά παιχνίδια, σχολικά είδη, βοηθήματα και λυσάρια για τις τάξεις δημοτικού-γυμνασίου.
Το βιβλίο δεν λαθεύει ποτέ. Γι’ αυτό κι ο μόνος κύκλος που κάνει είναι από χέρι σε χέρι. Ανοίξτε τον κύκλο, χαρίστε σήμερα κιόλας το δικό σας βιβλίο για τις δράσεις μας. 
Για Το Ράφι της Αγάπης
Το Δ.Σ.”
Περισσότερες πληροφορίες,εδώ: 

Ακολουθήστε μας

Μια μέρα με τον Μπετόβεν, του Μηνά Βιντιάδη

Μια μέρα με τον Μπετόβεν, του Μηνά Βιντιάδη

Ο Ορέστης σπουδάζει πιάνο και θέλει όταν μεγαλώσει να παίζει όλα τα έργα του Μπετόβεν τον οποίο θαυμάζει! Την ημέρα των γενεθλίων του εύχεται κάτι που πραγματοποιείται κι έτσι γνωρίζει από κοντά τον αγαπημένο του συνθέτη που αφηγείται τη ζωή του και τις δυσκολίες και...

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News

Διαβάστε κι αυτά

Αιώνια αγάπη

Αιώνια αγάπη

«ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ» Πόσο πολύ σ’ αγάπησα, το ξέρω πως το ξέρεις, Με μιαν αγάπη άδολη, σιωπηλή Κι’ αγνή. Τι κι’ αν η νιότη μας αλάργεψε Κι’ εχάθη Μες την καρδιά χαράχτηκε Η θεία σου μορφή. Πόσο πολύ σ’ αγάπησα, το ξέρω Πως το ξέρεις, Κι’ άλλο δεν θέλω απ’ το Θεό Σαν φύγουμε...

Πώς θα χρηματοδοτούνται οι σχολικές μονάδες

Πώς θα χρηματοδοτούνται οι σχολικές μονάδες

Σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ν. 4823/2021 "Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις για την εκπαίδευση", οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι δυνατόν να χρηματοδοτούνται και από δωρεές, άλλες παροχές...

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο νόμος Κεραμέως

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο νόμος Κεραμέως

Δημοσιεύτηκε ο Νόμος 4823/2021 "Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις για την εκπαίδευση" στο ΦΕΚ 136/Α/3-8-2021 Κλικ εδώ για το ΦΕΚ   Αναλυτικά τα άρθρα του νόμου: ΜΕΡΟΣ Α’ – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 Αντικείμενο Άρθρο 2...

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου