τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Ελάτε να στηρίξουμε με “Το Ράφι της Αγάπης” το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου, την «ΑΡΣΙΣ» και το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας!

Ελάτε να στηρίξουμε με “Το Ράφι της Αγάπης” το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου, την «ΑΡΣΙΣ» και το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας!

Ανακοίνωση:
“Αγαπητά μας μέλη και φίλοι, 
Όπως γνωρίζετε, η δράση μας για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου, συνεχίζεται για την συγκέντρωση βιβλίων νεανικής και παιδικής λογοτεχνίας. 
Παράλληλα, αυτό το διάστημα, υποστηρίζουμε την «ΑΡΣΙΣ», (κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων), ενισχύοντας και τους δικούς της σκοπούς, καθώς ταυτόχρονα υποβοηθούμε και στον εμπλουτισμό και ανανέωση της σχολικής-γραφικής ύλης στο 1ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας. 

Δεδομένων των υψηλών αναγκών των παραπάνω φορέων, παρακαλούμε όπως τα μέλη μας συγγραφείς, αποστείλουν τα δικά τους, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση βιβλία, παραμύθια, νεανικά αναγνώσματα εφηβικής λογοτεχνίας, για την επίτευξη των στόχων του Σωματείου μας, τηρώντας το άρθρο 5 του καταστατικού το οποίο υπέγραψαν. 

Η συλλογή των βιβλίων θα διαρκέσει έως το τέλος Νοεμβρίου και τα εγκαίνια θα είναι μια ανοιχτή γιορτή για όλα τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά. 

Καλούμε λοιπόν όλους σας, τα μέλη μας, τους φίλους συγγραφείς, τους ιδιώτες και τους εκδοτικούς οίκους να σταθούν ακόμα μια φορά στο πλάι μας.
Στηρίξτε τη δράση μας χαρίζοντας παιδικά, εφηβικά, νεανικά βιβλία, παραμύθια, αλλά και βιβλία γνώσεων, καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Ακόμα μπορείτε να στείλετε τουβλάκια, δημιουργικά παιχνίδια, σχολικά είδη, βοηθήματα και λυσάρια για τις τάξεις δημοτικού-γυμνασίου.
Το βιβλίο δεν λαθεύει ποτέ. Γι’ αυτό κι ο μόνος κύκλος που κάνει είναι από χέρι σε χέρι. Ανοίξτε τον κύκλο, χαρίστε σήμερα κιόλας το δικό σας βιβλίο για τις δράσεις μας. 
Για Το Ράφι της Αγάπης
Το Δ.Σ.”
Περισσότερες πληροφορίες,εδώ: 

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος