Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες από την ΕΛΒΕ

  Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες από την ΕΛΒΕ   Η δημιουργική γραφή ως τέχνη προϋποθέτει δημιουργικό διάβασμα και συνεχή άσκηση. Σας δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Σανιδά και μέλους της Ένωσης, να συμμετέχετε σ’ ένα δημιουργικό εργαστήρι λογοτεχνικών έργων του πεζού λόγου. Μέσα σ’ αυτό θα ξεπεράσετε την ανασφάλειά για τα […]
- 13.11.2015 -

 

 

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες από την ΕΛΒΕ

 

 

 

Η δημιουργική γραφή ως τέχνη προϋποθέτει δημιουργικό διάβασμα και συνεχή άσκηση. Σας δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Σανιδά και μέλους της Ένωσης, να συμμετέχετε σ’ ένα δημιουργικό εργαστήρι λογοτεχνικών έργων του πεζού λόγου. Μέσα σ’ αυτό θα ξεπεράσετε την ανασφάλειά για τα όσα γράφετε και θα διδαχθείτε από το πώς θα αναπτύξετε τη δεξιότητά σας μέχρι το πού να στοχεύετε γράφοντας. Κι όλα αυτά θα συμβούν στα πλαίσια μιας ευχάριστης λογοτεχνικής συντροφιάς με ομότεχνους στον ανακαινισμένο χώρο μας!
Τα σεμινάρια θα ολοκληρωθούν σε ένα κύκλο 10 δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων.
Σ’ αυτές τις συναντήσεις, μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν:
-η ιστορία και η έννοια της λογοτεχνίας
-η γλώσσα και η αφήγηση
-τα είδη του πεζού λόγου
-τα χαρακτηριστικά του συγγραφέα
-ο κόσμος των εκδόσεων κλπ
Θα ακολουθήσουν οι πληροφορίες για την ημερομηνία έναρξης, και το κόστος συμμετοχής.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ της Ε.Λ.Β.Ε τις ώρες λειτουργίας της ,όπως και στο τηλ της Κα Φαχαντίδου 6944311015.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:
O Γιώργος Σανιδάς γεννήθηκε στη Σκιάθο το 1963, είναι οικονομολόγος και ασχολείται από παιδί με τη λογοτεχνία συγγράφοντας διηγήματα, νουβέλες, δοκίμια, μυθιστορήματα και θεατρικά.
Βραβεύτηκε για το ανέκδοτο θεατρικό του ‘Ο χρυσός μας χωρίζει’ από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και έχει εκδώσει πολλά βιβλία.

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου