Βρες τη φράση!

U

Αφού έκανες κλικ πάνω στο ερωτηματικό και βρέθηκες σ’ αυτή τη σελίδα, αυτό σημαίνει πως μάλλον έχεις μέσα σου… πολλή περιέργεια! Οπότε μάλλον θα πρέπει να ανταμειφθείς

: )

<
:
;
=

Λοιπόν, πιο κάτω υπάρχει μια φράση αλλά… της λείπουν οι λέξεις!

 

Η  —–  —–  —–  —–  το  —–  —– —–!

 

Πρέπει να βρεις τις έξι κρυμμένες λέξεις. Στην πραγματικότητα υπάρχει κι ένα άρθρο, αλλά αυτό έχεις την ελευθερία να το επιλέξεις εσύ! Όμως, αν βρεις τις άλλες λέξεις, το άρθρο θα το καταλάβεις!

t

Τι ψάχνουμε;

 

Τις έξι λοιπόν λέξεις θα πρέπει να τις αναζητήσεις μέσα στα άρθρα του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net. Σε παλιά και νέα άρθρα… Θα τις ξεχωρίσεις επειδή έχουν μια ιδιαιτερότητα! Ένα και μόνο ένα από τα γράμματα των λέξεων αυτών είναι υπογραμμισμένο! Αν για παράδειγμα δεις μέσα σε ένα άρθρο τη λέξη ‘ανεβαίνω’, στην οποία υπάρχει η υπογράμμιση μόνο στο γράμμα ‘ε’, τότε αυτή είναι μία από τις πέντε ζητούμενες λέξεις. Σημειώνουμε πως οι λέξεις μπαίνουν ως έχουν και δεν πρέπει να αλλάξουν πρόσωπο, αριθμό, πτώση κλπ.

Μπορείς να περιηγηθείς στα άρθρα με πολλούς τρόπους! Είτε με το μενού που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας, είτε με το Αρχείο που έχει ταξινομημένα τα άρθρα ανά μήνα στο κάτω μέρος της σελίδας, είτε με έναν από τους δεκάδες άλλους τρόπους που υπάρχουν!

Z

Όταν λοιπόν τις βρεις, θα πρέπει να σχηματίσεις τη φράση και να μας τη στείλεις στο email [email protected]. Πρόσεξε όμως, μαζί με τη φράση, θέλουμε να μας στείλεις και τους τίτλους των άρθρων στα οποία τις βρήκες, αλλιώς η συμμετοχή θα είναι άκυρη. Αν όλα είναι σωστά, τότε εκτός από τη χαρά της συμμετοχής θα έχεις κερδίσει κι ένα βιβλίο γνωστού εκδοτικού οίκου!

 

Όταν λάβουμε τη σωστή απάντηση, ο διαγωνισμός θα τερματιστεί.

Ο διαγωνισμός αυτός είναι μυστικός. Δεν έχει κοινοποιηθεί πουθενά. Τον ανακάλυψες επειδή κάτι σε παρακίνησε να κάνεις κλικ πάνω στο σηματάκι με το σύμβολο του αγγλικού ερωτηματικού. Θα συνιστούσαμε λοιπόν να το κρατήσεις μυστικό κι εσύ και να μην το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Χμμ…, τα άρθρα είναι πολλά κι ένας καλός φίλος μπορεί να συνδράμει γιατί θα περιορίσει την αναζήτηση στο μισό χρόνο, ενώ περισσότεροι φίλοι μπορεί να τον περιορίσουν ακόμα περισσότερο!

Όμως, το βιβλίο είναι ένα και δεν μπορεί να μοιραστεί. Οπότε είναι καλύτερα να μην το πεις πουθενά!

…αν είσαι σίγουρος ή σίγουρη πως δεν υπάρχουν ήδη κι άλλοι που αναζητούν τις κρυμμένες λέξεις κι έχουν ήδη βρει κάποιες…

 

Η ουσία είναι στο ταξίδι και η χαρά είναι στην αναζήτηση.

Και ποιος ξέρει, ίσως να υπάρχουν κι άλλα δώρα για τους φίλους κι όχι μόνο το ένα βιβλίο ; )