Η εξαφάνιση – Kristina Ohlsson

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   KRISTINA OHLSSONΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΜετάφραση από τα αγγλικά: Γωγώ ΑρβανίτηΣειρά: Αστυνομικό  Νο1 μπεστ σέλερ στη ΣουηδίαΗ τρίτη περιπέτεια της Φριεντρίκα Μπέργιμαν Δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση της Ρεμπέκα Τρόλε, το διαμελισμένο πτώμα της ανακαλύπτεται τυχαία σε ένα δάσος. Σύντομα, στην ίδια περιοχή βρίσκονται δύο ακόμα πτώματα για να περιπλέξουν την υπόθεση. Η ερευνήτρια Φριεντρίκα Μπέργιμαν και […]
- 30.04.2015 -

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

KRISTINA OHLSSON
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Μετάφραση από τα αγγλικά: Γωγώ Αρβανίτη
Σειρά: Αστυνομικό

 

Νο1 μπεστ σέλερ στη Σουηδία

Η τρίτη περιπέτεια της Φριεντρίκα Μπέργιμαν

 

Δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση της Ρεμπέκα Τρόλε, το διαμελισμένο πτώμα της ανακαλύπτεται τυχαία σε ένα δάσος. Σύντομα, στην ίδια περιοχή βρίσκονται δύο ακόμα πτώματα για να περιπλέξουν την υπόθεση. Η ερευνήτρια Φριεντρίκα Μπέργιμαν και η ομάδα της αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Γιατί οι φωτογραφίες του θύματος με το όνομα Μις Θαύμα είχαν αναρτηθεί σε πορνοσάιτ δύο μήνες μετά τον θάνατό της; Πόσο είχε προχωρήσει τη διατριβή της στην οποία προσπαθούσε να αθωώσει τη Θέα Άλντριν, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, από τον φόνο του συζύγου της για τον οποίο είχε καταδικαστεί; Τι σχέση με όλα τα παραπάνω μπορεί να έχει ένα σναφ φιλμ γυρισμένο πριν από πολλά χρόνια;

Τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τη Φριεντρίκα όταν το όνομα του συντρόφου της συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά των υπόπτων… Ένα επώδυνο δράμα του παρελθόντος διεκδικεί τα θύματά του από το παρόν.


ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Η τέχνη της ανατροπής στο απόγειό της. Μια συναρπαστική ιστορία για γερά νεύρα.
Kirkus Review

Θρίλερ με υπνωτιστική δύναμη. Σε κάθε κεφάλαιο η ένταση κλιμακώνεται. Είναι κυριολεκτικά αδύνατον να το αφήσεις από τα χέρια σου.
NDR Info

Όπως και στα προηγούμενα βιβλία της σειράς, η σκοτεινή και καθηλωτική πλοκή συνάδει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά της αξιομνημόνευτης ηρωίδας της Ohlsson. Aυτή τη φορά ωστόσο είναι απογειωμένη… Οι αναγνώστες θα γυρνούν τις σελίδες με κομμένη την ανάσα.
Book Reporter

 

Η Kristina Ohlsson (Κριστίνα Όλσον, Σουηδία 1979) είναι πολιτική επιστήμονας και μέχρι πολύ πρόσφατα εργαζόταν στο αντιτρομοκρατικό τμήμα της OSCE (Οργάνωση για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη). Έχει εργαστεί ως αναλύτρια στο Εθνικό Σουηδικό Αστυνομικό Συμβούλιο, στο υπουργείο Εξωτερικών της Σουηδίας και στο Σουηδικό Κολέγιο Εθνικής Άμυνας, όπου ήταν ειδική στις συγκρούσεις της Μέσης Ανατολής και στην εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Kristina Ohlsson είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας της Σουηδίας, ενώ το 2010 κέρδισε το βραβείο Stabilo. Η σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων της με ηρωίδα τη Φριεντρίκα Μπέργιμαν γνωρίζει διεθνή επιτυχία.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
• Ανεπιθύμητο
• Ματωμένη μαργαρίτα

 

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου