Η κυρία Φτούσου σε spa ομορφιάς, της Εύας Κασιάρου

24.03.2015

σχόλια

Αλήθεια, το έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τώρα το Πάσχα που βάφουμε τα αβγά, τα περιποιούμαστε και τα φροντίζουμε λες και είναι σε spa; Η Εύα Κασιάρου το σκέφτηκε και μας αφηγείται την ιστορία της κυρίας Φτούσου με τη βοήθεια της χαριτωμένης και γλυκιάς εικονογράφησης της Κωνσταντίνας Ζαφείρη!

Η κυρία Φτούσου λοιπόν, που πήρε το επίθετο του άντρα της («φτου σου, αγόρι μου, κούκλος είσαι!» όπως του φωνάζουν συχνά), απολαμβάνει μια μοναδική περιποίηση εν όψει του γιορτινού τραπεζιού του Πάσχα! Περνάει από τη σάουνα της κατσαρόλας που βράζει το νερό, από το σολάριουμ της κόκκινης βαφής, από την αίθουσα του μασάζ όπου τη σκουπίζουν από τα νερά και από την αίθουσα του μακιγιάζ όπου τη βάφουν! Έτσι, τα παιδιά από έξι ετών και πάνω μαθαίνουν με τον πιο εφευρετικό τρόπο για την προετοιμασία των κόκκινων επισκεπτών στο πασχαλινό τραπέζι της οικογένειάς τους.

Το βιβλίο συνοδεύεται από πνευματικές ασκήσεις, κουίζ και σελίδες ζωγραφικής, ώστε οι μικροί αναγνώστες να εμπεδώσουν με τον δικό τους τρόπο τα όσα τους μαθαίνει το χρήσιμο αυτό βιβλίο! Ένα απαραίτητο βιβλίο για το φετινό Πάσχα των παιδιών σας, με την ποιοτική υπογραφή της εκδοτικής εταιρείας Κόκκινη κλωστή δεμένη!

Ακολουθήστε μας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

Επιμέλεια άρθρου Πάνος Τουρλής

Επιμέλεια άρθρου

2 σχόλια

2 Σχόλια

  1. Βασίλης Ακριβούσης

    Συγχαρητήρια για τις εμπνεύσεις σας!!

    Απάντηση
  2. Εύα Κασιάρου

    ευχαριστώ πολύ!!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου