Η λογοτεχνία έχει αντίκρισμα!

Ο άνθρωπος έχει έμφυτη και βαθιά ριζωμένη μέσα του την ανάγκη της έκφρασης. Χαρά, πόνος, λύπη, προσμονή, ελπίδα, αγάπη αλλά και μίσος είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που με τις λέξεις εξωτερικεύει σε μια προσπάθεια δημόσιας «εξομολόγησης» του θυμικού του. Από την άλλη μεριά, η φαντασία και η μυθοπλασία ενεργούν ως μαγιά στη σύνθεση νέων ιδεών κι αποτελούν το εργαλείο και τη σμίλη στα χέρια των νέων ανθρώπων που δημιουργούν το μέλλον.

Η ΑΝΕΜΟΣ Εκδοτική και ο δικτυακός τόπος τοβιβλίο.net, θέλοντας να στηρίξουν τις νέες δημιουργίες και τη λογοτεχνική έκφραση, συνεργάζονται και δίνουν κίνητρα προς την κατεύθυνση αυτή. Για το μήνα Αύγουστο, οι δύο λογοτεχνικές συμμετοχές στον ιστότοπο τοβιβλίο.net που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών της σελίδας, ήτοι δηλαδή τις περισσότερες επισκέψεις, θα λάβουν δώρο, ως ηθική αμοιβή, το βιβλίο “Θανάσιμα σταυροδρόμια” της Βάσως Παπαδοπούλου, προσφορά της ΑΝΕΜΟΣ Εκδοτική.

Το μήνα Σεπτέμβριο, το βιβλίο “Εκτός ορίων” του Σάββα Καλιοντζή κέρδισαν η  με τη συμμετοχή της “Κόκκινο ξημέρωμα” και ο  με τη συμμετοχή του “Ο άψυχος

Το μήνα Αύγουστο, το βιβλίο “28 αντίγραφα” του Θεόδωρου Πάλλα κέρδισαν η  με τη συμμετοχή της “Οχτώ και μισή” και η  με τη συμμετοχή της “Το άγγιγμά σου ψεύτικο

Το μήνα Ιούλιο, το βιβλίο “Ολόκληρα ψέματα, μισές αλήθειες” της Σούλας Παπαλάμπρου κέρδισαν η  με τη συμμετοχή της “Η πόλη του έρωτα” και η με τη συμμετοχή της “Του Ιουλίου οι Κυριακές δεν είναι σας τις άλλες

Το μήνα Ιούνιο, το βιβλίο “Ποτέ δε φτάνει το αρκετό” της Λαμπρίνας Α. Μαραγκού κέρδισαν η Λένα Μαυρουδή Μούλιου με τη συμμετοχή της ‘Τα γιατί‘ και η Μαρία Αμέντα με τη συμμετοχή της ‘Κρίτων – Ένας τύπος μποέμ‘.

Το μήνα Μάιο, το βιβλίο “Ο κύκλος με τη θάλασσα” της Μαρίας Λιάσκα – Μαυράκη κέρδισαν η Χριστίνα Σουλελέ με τη συμμετοχή της ‘Πανελλήνιες αγωνίες‘ και η Ρέα Ζαχαριά με τη συμμετοχή της ‘Δευτέρα‘.

Το μήνα Απρίλιο, το βιβλίο «Ο Υιός του Νείλου» του Εμμανουήλ Γ. Μαύρου κέρδισαν η Χριστίνα Σουλελέ με τη συμμετοχή της ‘Σε τεντωμένο σχοινί‘ και η Ελένη Φλεμετάκη με τη συμμετοχή της ‘Οι πασχαλιές άνθισαν και φέτος‘.

yios-neilou

Το μήνα Μάρτιο, το βιβλίο «Κωδικός Ελευθερία» του Γιάννη Φιλιππίδη κέρδισαν η Δέσποινα Γκουτζολίκα με τη συμμετοχή της ‘Το χελιδονάκι‘ και η Μάχη Τζουγανάκη με τη συμμετοχή της ‘Η ζωή της μικρής Ναταλίας‘.

Το μήνα Φεβρουάριο, το βιβλίο «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ στον καθρέφτη» της Αικατερίνης Τεμπέλη κέρδισαν η Πόπη Κλειδαρά με τη συμμετοχή της ‘Με άγνωστη ταυτότητα‘ και η Έλενα Σαλιγκάρα με τη συμμετοχή της ‘Τα ανείπωτα‘.

Διαβάστε εδώ την κριτική παρουσίαση του βιβλίου