Η μάθηση είναι παιχνίδι

Το Soft Landing Learning ή αλλιώς “ Η μάθηση είναι παιχνίδι”, γράφτηκε για γονείς και για νέους, στο επάγγελμα δασκάλους και καθηγητές, που στόχο έχουν την διδασκαλία της όποιας ξένης γλώσσας σε μικρά παιδιά. Πραγματεύεται κάποιες θεωρίες ειδικών, πολλές προσωπικές εμπειρίες της συγγραφέως, ως καθηγήτριας Αγγλικών στο Βρετανικό Συμβούλιο Αθηνών, με τριανταεπτάχρονη πείρα. Η Ράνια […]

Ράνια Φωκά

- 15.06.2013 -

Το Soft Landing Learning ή αλλιώς “ Η μάθηση είναι παιχνίδι”, γράφτηκε για γονείς και για νέους, στο επάγγελμα δασκάλους και καθηγητές, που στόχο έχουν την διδασκαλία της όποιας ξένης γλώσσας σε μικρά παιδιά.

Πραγματεύεται κάποιες θεωρίες ειδικών, πολλές προσωπικές εμπειρίες της συγγραφέως, ως καθηγήτριας Αγγλικών στο Βρετανικό Συμβούλιο Αθηνών, με τριανταεπτάχρονη πείρα. Η Ράνια Φωκά έχει διδάξει μικρά παιδιά και ενηλίκες όπως επίσης έχει εκπαιδεύσει καθηγητές και επί σειρά ετών ήταν υπεύθυνη τόσο για την ύλη όσο και για τα tests, διαφόρων ηλικιών στο χώρο εργασίας της. Ο αναγνώστης, στα δύο τρίτα του βιβλίου, μπορεί να βρει πάρα πολλές πρακτικές και ανέξοδες ιδέες του πως να αναπτύξει την αγάπη, τη φαντασία και τη διάθεση του παιδιού να μάθει μία ξένη γλώσσα μέσα από το παιχνίδι, το παραμύθι, το τραγούδι και το θέατρο. Περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα καθώς επίσης και διάφορα sites όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ανέξοδα να επισκεφθούν και να χρησιμοποιήσουν.

Το βιβλίο της Ράνιας Φωκά ‘Soft Landing Learning’ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Author House. Λεπτομέρειες εδώ.

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου