Select Page

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη παρουσιάζει… «Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί»

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη παρουσιάζει… «Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί»

 

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη και τοβιβλίο.net βρέθηκαν στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου βιβλίου της συγγραφέως  Άννας Γαλανού «Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί» - Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, που έγινε στο βιβλιοπωλείο PUBLIC - Συντάγματος στις 8 Απριλίου 2014.

 

Λίγα λόγια γνωριμίας με το βιβλίο...

Η Λένια και ο Φίλιππος είναι δυο μικροί θεοί, όπως όλοι μας άλλωστε. Καθένας τους μέσα του κουβαλά διαφορετικά θραύσματα της ανθρωπότητας. Μιας ανθρωπότητας πιστής στο κοινωνικό κατεστημένο και στις ταξικές διαφορές. Όταν, όμως, έρχεται η αγάπη, χρειάζεται μια στιγμή για να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στην ύπαρξή τους.
Μέσα σε μια κοινωνία που η Λένια ορίζεται από τις προκαταλήψεις και ζει μια καλοκουρδισμένη ζωή, θα γνωρίσει τον Φίλιππο, που έχει βιώσει το χειρότερο πρόσωπο των ανθρώπων. Λόγια πνιγμένα σε φιλιά, σώματα που προδίδουν, ασφυκτικά άδεια δωμάτια, ένταση που φέρνει δάκρυα και πολλές άγρυπνες νύχτες αφηγούνται την ιστορία τους. Εκείνη, σε μια προσπάθεια να πνίξει τον έρωτά τους κι ενώ κρατιέται απ' την ανάμνηση των τελευταίων ευτυχισμένων στιγμών τους, θα καταλήξει στο νησί της και θα ανακαλύψει στις σελίδες ενός ξεθωριασμένου τετραδίου μια συγκλονιστική αλήθεια.
Η αποκάλυψη αυτή θα την απελευθερώσει και ακολουθώντας το τραγούδι της ψυχής της θα θέσει νέες βάσεις στη σχέση της με τον Φίλιππο, ο οποίος με τα χρώματα του έρωτά τους θα ζωγραφίσει το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον καμβά της ζωής.

Η έναρξη της παρουσίασης έγινε από τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο - Εκδότη της ΔΙΟΠΤΡΑ. Για το βιβλίο μίλησαν η κα Μαρία Κουλούρη - Πάντειο Πανεπιστήμιο, κειμενογράφος, η κα Γιούλη Τσακάλου - Στέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας, δημιουργός και διαχειρίστρια της ομάδας στο facebook ‘Βιβλιο-Παρουσιάσεις-Κριτικές’ και  αποσπάσματα κειμένων ακούστηκαν από τον κ.  Βασίλη Διαμαντή- Καλλιτέχνης.

Φίλοι, αναγνώστες, συγγενείς και  ομότεχνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παρουσίασης και ήρθαν για να συγχαρούν την συγγραφέα και να μοιραστούν μαζί της τη χαρά της κυκλοφορίας του νέου της βιβλίου! Η εκδήλωση ξεκίνησε σαν μια υπέροχη παρουσίαση και κατέληξε για όλους μια μεγάλη γιορτή!  Η ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού και η αποδοχή του βιβλίου, το ανέδειξαν σε best seller σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Η Άννα Γαλανού απαντάει στις ερωτήσεις της Μαργαρίτας Αρβανίτη.

 

 

"Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί", ο τίτλος του νέου σου βιβλίου. Ποια έμπνευση-ανάγκη σε ώθησε στη συγγραφή αυτού του βιβλίου.

Πάντα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο που θα έθιγε τις κοινωνικές και ταξικές διαφορές. Είχα στο μυαλό μου τη συγκεκριμένη ιστορία, όμως μέχρι τότε δεν είχε ακόμα πάρει σάρκα και οστά. Η έμπνευση μου ήρθε όταν κάποιο απόγευμα καθισμένη στην ακροθαλασσιά παρατηρούσα ένα μικρό κορμό δένδρου που πηγαινοερχόταν στη θάλασσα. Αυτή η εικόνα μου δημιούργησε περίεργα συναισθήματα και σκεφτόμουν τη πορεία του. Οι πρώτες σκέψεις που έκανα ήταν ότι αποκόπηκε βίαια η ζωή του, δεν μπόρεσε ν' ανθίσουν τα φύλλα του για να γίνουν φωλιές πουλιών κι ότι τελικά κατέληξε να είναι ένα κομμάτι άχρηστου ξύλου. Ένα παραμύθι ξεπήδησε την ίδια ώρα από μέσα μου, ''το παραμύθι του ξυλοκόπου'', που υπάρχει μέσα στο βιβλίο και το αφηγείται ο παππούς στον εγγονό. Αμέσως βρήκα τους δυο βασικούς ήρωες του βιβλίου που σχεδόν αυτόματα ξεκίνησε να δημιουργείται στο μυαλό μου. Η συνέχεια του ήταν να πλέξω την ιστορία και το αποτέλεσμα είναι το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας.

 

Που οφείλεται ο τίτλος του βιβλίου , σε ποιόν χρόνο και που μας ανάγει το «τότε» και οι «θεοί» που εμπεριέχονται στον τίτλο του .

Αναφέρομαι στους μικρούς θεούς που όλοι κουβαλάμε μέσα μας. Το τραγούδι τους είναι το τραγούδι της ψυχής μας, των συναισθημάτων, της καρδιάς και όλων όσων συμβαίνουν στον καθένα από μας, στη πορεία της ζωής του. Είναι υπέροχο όταν μπορεί κάποιος ν' ακούσει αυτή τη μελωδία, το ένα και μοναδικό τραγούδι που αντιστοιχεί αποκλειστικά και μόνο σ' αυτόν

 

Οι επιλογές των ανθρώπων είναι ανάλογες της πληροφόρησης που έχουν. Αν αλλάξει η πληροφόρησή τους, πιστεύεις ότι μπορούν να αλλάξουν και οι επιλογές τους και πόσο εύκολα ή δύσκολα είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Οι πηγές πληροφόρησης ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. δεν είναι ποτέ ίδιες, όπως και οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Είναι θέμα λοιπόν επιλογών από πού θα αντλήσεις τη πληροφόρηση, από πού εισπράττεις ενέργεια, σε ποιόν αξίζει να χαρίσεις το χρόνο σου και με ποιόν μπορείς να βαδίσεις μαζί. Δεν είναι λοιπόν μόνο θέμα πληροφόρησης, είναι επίσης μόρφωσης, επιπέδου, ιδιοσυγκρασίας και των αρχών που έχεις σαν άνθρωπος. Δεν δυσκολεύομαι να ζητήσω συγνώμη αν πεισθώ ότι κάπου έχω κάνει λάθος, όμως περιμένω κάτι ανάλογο να εισπράξω. Επίσης εύκολα παραδέχομαι τα λάθη μου. Θεωρώ ότι πρωτίστως το οφείλω στον εαυτό μου.

 

Πιστεύεις ότι οι άνθρωποι φτιάχνουν τη ζωή τους ή υπάρχει και η «μοίρα» που συμμετέχει στην διαμόρφωση αυτή.

Πιστεύω και στα δυο. Κινητήρια δύναμη φυσικά αποτελεί ο άνθρωπος, όμως και ''το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον'', όπως ξέρουμε από το αρχαίο ρητό. Η πραγματική μου όμως πίστη είναι ότι ο άνθρωπος είναι αυτός που σχεδιάζει τη ζωή του και τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι του να διαμορφώσει το μέλλον του. Οι εξωτερικοί παράγοντες και πάλι εξαρτώνται από τη δύναμη και τη θέληση του καθενός μας και έτσι μοιραία οδηγούμαστε στο εξής συμπέρασμα. Η μοίρα - πεπρωμένο μπορεί να σχεδιάζει και ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που ανατρέπει και αποφασίζει τελικά για τη ζωή του.

 

Τι πιστεύεις ότι δίνει το βιβλίο σου στον αναγνώστη ώστε να μπορεί να κερδίσει τη σκέψη του και την καρδιά του.

Είναι ένα ερωτικό μυθιστόρημα με κοινωνικές προεκτάσεις που αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού. Τα μηνύματα που προσπάθησα να περάσω είναι πολλά και αν κρίνω από την αποδοχή που έχει στο κόσμο, πιστεύω ότι ο αναγνώστης τα εισπράττει. Περιγράφει μια βαθειά αγάπη, ένα έντονο πάθος και αλτρουισμό αισθημάτων. Νομίζω ότι μόνο συναισθηματικό κέρδος μπορεί να αποκομίσει διαβάζοντας το κάθε αναγνώστης.

 

Τι επιθυμείς, για το παρόν και το μέλλον σου καθώς και των συνανθρώπων μας από τη στιγμή που μοιραζόμαστε το κοινωνικό μας περιβάλλον.

Να έχω την υγειά μου. Αυτό μόνο και το ίδιο εύχομαι και για όλο τον κόσμο. Όλα τα άλλα είναι κατά σειρά προτεραιότητας που ορίζει καθένας μας. Η υγεία όμως είναι ένα αγαθό που δεν μπαίνει σε κανένα καντάρι κι ούτε μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο.

 

Κατά την άποψή σας, πόσο καθοριστικός παράγων επιτυχίας για ένα βιβλίο είναι η επιλογή έκδοσης και στη συνέχεια στήριξης του από έναν δυναμικό εκδοτικό οίκο όπως είναι η ΔΙΟΠΤΡΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και το σεβασμό που μου έδειξαν από τη πρώτη στιγμή. Είναι σημαντικό να έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε πιστεύουν και σε στηρίζουν. Για κάθε συγγραφέα αυτό είναι το ιδανικό για να μπορεί απερίσπαστα να γράφει και να επικοινωνεί με τους αναγνώστες του. Η ΔΙΟΠΤΡΑ είναι πρωτοποριακή στο τομέα επιλογής των βιβλίων της, όμως ταυτόχρονα είναι ανθρώπινη και ανήκοντας σε αυτόν τον εκδοτικό οίκο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

 

Επιμέλεια κειμένου

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Follows

Εγγραφείτε στο newsletter

Εκδηλώσεις

Παρουσίαση του βιβλίου «Λίγες και μία νύχτες»

Παρουσίαση του βιβλίου «Λίγες και μία νύχτες»

28.07.2017, 9:00μμ – 28.07.2017, 10:00μμ

Μύλος Ιερισσού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιερισσού «Κλειγένης» και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 21.00 στoν Μύλο Ιερισσού, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού «Λίγες και μία νύχτες».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Λένα Οφλίδη, φιλόλογος
Βαγγελιώ Μπαλτζή, φιλόλογος

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

Βρείτε το βιβλίο εδώ: bit.ly/2mVgKg9ΠερισσότεραΛιγότερα

Ο Δημήτρης Τσίοδρας στη Χαλκιδική

Ο Δημήτρης Τσίοδρας στη Χαλκιδική

28.07.2017, 9:00μμ – 28.07.2017, 9:00μμ

Άφυτος Χαλκιδικής Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας, η Κοινότητα Αφύτου και το βιβλιοπωλείο Οιωνός σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί του συγγραφέα Δημήτρη Τσιόδρα. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 21:00, στην οικία του Κλεάνθη Βαλαρούτσου στην Άφυτο Χαλκιδικής.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μαρία Σπυράκη και ο Κώστας Χρυσόγονος, ευρωβουλευτές, και ο συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Καραθανάση, δικηγόρος.
ΠερισσότεραΛιγότερα

4 ενδιαφέρθηκαν  ·  1 θα πάνε
Έρη Ρίτσου | Ο νεκρός δολοφονήθηκε (Σάμος)

Έρη Ρίτσου | Ο νεκρός δολοφονήθηκε (Σάμος)

2.08.2017, 8:00μμ – 2.08.2017, 9:00μμ

Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Έρης Ρίτσου

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8633

στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χατζηγιάννειο Κτίριο, Βλιάμου 21, Νέο Καρλόβασι, Σάμος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Έλσα Χίου και Έλενα Χουσνή.

Η Έρη Ρίτσου θα διαβάσει αποσπάσματα απ’ το βιβλίο.ΠερισσότεραΛιγότερα

6 ενδιαφέρθηκαν
Η Άννα Γαλανού στο Ληξούρι

Η Άννα Γαλανού στο Ληξούρι

2.08.2017, 9:00μμ – 2.08.2017, 10:00μμ

Lixouri, Russia
Paliki,   Χάρτης

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Happy House σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άννας Γαλανού
στον προαύλιο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουλουριώτη, η εκπαιδευτικός Καλλιόπη Κρητικού και η συγγραφέας.
Ανάγνωση κειμένων και συντονισμός της εκδήλωσης από τη συγγραφέα Μαίρη Μοσχοπούλου.
Happy House
26710 92411
ΠερισσότεραΛιγότερα

2 ενδιαφέρθηκαν  ·  3 θα πάνε
Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης (Λευκωσία)

Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης (Λευκωσία)

3.08.2017, 12:30μμ – 3.08.2017, 1:00μμ

University of Nicosia
46 Makedonitissas Ave., CY-2417
Nicosia,  Nicosia, Cyprus Χάρτης

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και οι Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση και συζήτηση

Ιωάννης Ιωαννίδης: Ο Επιστήμονας και Λογοτέχνης
www.kedros.gr/main.php?manufacturers_id=2023

Αμφιθέατρο UNESCO, Κτίριο Europa

12:30-12:35 Καλωσόρισμα
Αντώνης Πολεμίτης, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

12:35-12:45 «Ιωάννης Ιωαννίδης: ο Επιστήμονας»
Σπύρος Μακριδάκης, Διευθυντής Institute For the Future (IFF)
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ομότιμος Καθηγητής, INSEAD

12:45-12:55 «Ιωάννης Ιωαννίδης: ο Λογοτέχνης»
Στεφανία Παπαθεοδώρου, Λέκτορας Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

12:55-13:25 Τοποθέτηση Συγγραφέα
Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης, Τακτικός Καθηγητής Ιατρικής Stanford University

Ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το τελευταίο του βιβλίο,

Tractatus για την έκτη φήμη (www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8561), συζητώντας θέματα στο μεταίχμιο τέχνης και επιστήμης.

13:25-13:45 Ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

13:45 – 14:00 ΔεξίωσηΠερισσότεραΛιγότερα

2 ενδιαφέρθηκαν
Η Άννα Γαλανού στο Αργοστόλι!

Η Άννα Γαλανού στο Αργοστόλι!

3.08.2017, 8:00μμ – 3.08.2017, 9:00μμ

Βιβλιοπωλείο Σταματελάτου
ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ 1
Argostóli,  28100 Χάρτης

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τo βιβλιοπωλείο Σταματελάτου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άννας Γαλανού στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Μυρσίνη Γιαννακοπούλου και η συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κεφαλλονιάς – Ιθάκης Δημήτρης Ζαβιτσιάνος.
Την εκδήλωση συντονίζει η συγγραφέας Μαίρη Μοσχοπούλου.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος.

Βιβλιοπωλείο Σταματελάτος
Λιθόστρωτο 1, Αργοστόλι
2671022918ΠερισσότεραΛιγότερα

4 ενδιαφέρθηκαν  ·  3 θα πάνε
Τάκης Γεράρδης | Το καμίνι (Νεάπολη Λακωνίας)

Τάκης Γεράρδης | Το καμίνι (Νεάπολη Λακωνίας)

9.08.2017, 8:30μμ – 9.08.2017, 9:30μμ

Limira Mare Hotel
Akti Vion 186
Neápolis,  23053 Χάρτης

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και ο Σύνδεσμος Αγιονικολαϊτών «Ο κάβο Μαλλιάς» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Τάκη Γεράρδη

ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8628

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μάρω Χαραμή, φιλόλογος και η Σοφία Δουμάνη, δικηγόρος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα και στο τέλος της εκδήλωσης θα υπογράψει αντίτυπα για τους αναγνώστες.ΠερισσότεραΛιγότερα

5 ενδιαφέρθηκαν
Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Νάξος)

Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Νάξος)

18.08.2017, 8:30μμ – 18.08.2017, 9:30μμ

Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ντελή

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8528

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Λεβογιάννης, φιλόλογος, πρώην Βουλευτής.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Σιδερή, Μέλος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Ο συγγραφέας θα αναφερθεί με διαφάνειες στην προϊστορική Νάξο και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό.

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός.ΠερισσότεραΛιγότερα

1 θα πάνε
Στην Φθιώτιδα η Δήμητρα Μουλαρά

Στην Φθιώτιδα η Δήμητρα Μουλαρά

19.08.2017, 7:00μμ – 19.08.2017, 7:00μμ

Δρυμαια Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας και ο Σύλλογος Απανταχού Δρυμαιωτών σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Το τσαντάκι της Αλφαβήτας της Δήμητρας Μουλαρά.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 19:00, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου στη Δρυμαία Φθιώτιδας.
ΠερισσότεραΛιγότερα

10 ενδιαφέρθηκαν  ·  5 θα πάνε
Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Οικομουσείο Κoρώνου - Νάξος)

Βαγγέλης Ντελής | Ο καλλιτέχνης (Οικομουσείο Κoρώνου – Νάξος)

20.08.2017, 7:30μμ – 20.08.2017, 8:30μμ

Οικομουσείο Κoρώνου

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ντελή

O ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8528

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Λεβογιάννης, φιλόλογος, πρώην Βουλευτής.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Σιδερή, μέλος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Ο συγγραφέας θα αναφερθεί με διαφάνειες στην προϊστορική Νάξο και τον Κυκλαδικό Πολιτισμό.

Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός.ΠερισσότεραΛιγότερα

Στην Ξάνθη η Δήμητρα Μουλαρά

Στην Ξάνθη η Δήμητρα Μουλαρά

8.09.2017, 7:00μμ – 8.09.2017, 7:00μμ

Palia Poli
Charsitzoglou
Xánthi,   Χάρτης

Οι εκδόσεις Μίνωας και το εκπαιδευτικό κέντρο Μεταγνώση, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Το τσαντάκι της Αλφαβήτας της Δήμητρας Μουλαρά.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης.
ΠερισσότεραΛιγότερα

1 ενδιαφέρθηκαν
Η Έλενα Ακρίτα στη Θεσσαλονίκη

Η Έλενα Ακρίτα στη Θεσσαλονίκη

26.09.2017, 7:30μμ – 26.09.2017, 8:30μμ

Public
Tsimiski 24
Thessaloníki,  54624 Χάρτης

Ένας φόνος μεταξύ φίλων.
Η Έλενα Ακρίτα και o Άρης Δημοκίδης παρουσιάζουν το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα Το Mυστικό της Mπλε Πολυκατοικίας. Το τέλειο αυτό έγκλημα θα διαπραχθεί Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στις 19:30 στα Public Τσιμισκή.

Public
Τσιμισκή 24
2310 227288ΠερισσότεραΛιγότερα

238 ενδιαφέρθηκαν  ·  101 θα πάνε

Φόρτωση περισσότερων

Διαγωνισμοί σε εξέλιξη

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος

Pin It on Pinterest

Αν σας άρεσε...

κοινοποιήστε το στους φίλους σας!