Η Μαργαρίτα Αρβανίτη παρουσιάζει… «χωρίς εσένα» και «δεν υπήρξα ποτέ»

10.04.2014

 

Η Μαργαρίτα Αρβανίτη και τοβιβλίο.net βρέθηκαν την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 στο χώρο του βιβλιοπωλείου των Eκδόσεων Λιβάνη για την πρώτη ημέρα παρουσίασης στο αναγνωστικό κοινό του πρωτοπόρου εγχειρήματος Παράλληλης Λογοτεχνίας τωνβιβλίων  «χωρίς εσένα» & «δεν υπήρξα ποτέ» των Μαρία Κωνσταντούρου & Θάλεια Κουνούνη αντίστοιχα.

 

χωρίς εσένα -   Μαρία Κωνσταντούρου

 

...Όλα ξεκινούν σε μία έπαυλη με ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Εκείνη δεν περίμενε ποτέ πως ένας άγνωστος θα στοίχειωνε από εδώ και πέρα τη ζωή της.

Ο στόχος του αντιμέτωπος με την απόγνωσή της. Οι ζωές τους προχωρούν παράλληλα κι εκείνη κάνει τα πάντα για να τις ενώσει. Θα το καταφέρει; Γιατί όλοι ξέρουμε πως τα παράλληλα δε συναντιούνται ποτέ παρά μόνο όταν τα βλέπεις από μακριά, από μια άλλη οπτική γωνία.

Είναι τα φτερά της φαντασίας που το κάνουν αυτό; Είναι ο πόθος για τη συνάντηση; Κανείς δεν ξέρει. Ίσως πάλι αυτό να μπορεί να το απαντήσει μία γυναίκα που αποφασίζει να χαρίσει λίγο από το άρωμα γαρδένιας που φοράει σε ένα γυμνό και ξεραμένο ευκάλυπτο.

δεν υπήρξα ποτέ  - Θάλεια Κουνούνη

 

…Όλα ξεκινούν σε μία έπαυλη με μία τελετουργία.

Εκείνος δεν περίμενε ποτέ πως ένα απλό πιόνι θα στοίχειωνε από εδώ και πέρα τη ζωή του.

Η επιθυμία της αντιμέτωπη με τα σκοτάδια του.

Οι ζωές τους προχωρούν παράλληλα κι εκείνος κάνει τα πάντα για να μην ενωθούν ποτέ. Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε να γκρεμίσει τα τείχη που ύψωσαν οι τόσες ενοχές του παρελθόντος του; Κανείς. Εκτός από τη δική του ανάγκη για λύτρωση.

Τι περίεργο που κι αυτή ακόμη συμβάδιζε παράλληλα με τη δική της ανάγκη να τον τραβήξει στο φως. Εκείνη, μία γυναίκα παραδομένη στο φυλακισμένο πόθο της.

 

Η ημέρα αυτή ήταν και ημέρα των πρώτων υπογραφών των αντιτύπων των βιβλίων!

 

 

Φίλοι, ομότεχνοι, συγγενείς και συνεργάτες ήρθαν να συγχαρούν και να μοιραστούν την χαρά της πρώτης ημέρας κυκλοφορίας των βιβλίων με τις συγγραφείς!

Ακολουθήστε μας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου