Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα – Quiz!

25.10.2015

σχόλια

Σημαντική σημείωση:

Στη δωροθεσία συμμετείχαν αφήνοντας το σχόλιό τους 158 άνθρωποι.

Τα σχόλια, τα ονόματα των συμμετεχόντων καθώς και κάθε προσωπικό τους στοιχείο (διεύθυνση email, URL προσωπικής ιστοσελίδας ή Facebook, διεύθυνση IP κλπ.) έχουν αφαιρεθεί από τη σελίδα για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησής τους.

 

 

Γιώργος Περισανίδης
Εκδόσεις: ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ISBN: 978-618-5002-74-9

 

Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα είναι ένα πολυμεσικό μυθιστόρημα που “εισβάλλει” σε τραγούδια, ταινίες και βιβλία. Στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα η Άννα η σερβιτόρα του μυθιστορήματος μου, σερβίρει μπύρες σε ήρωες ενός διάσημου διηγήματος του Έρνεστ Χέμινγουεϊ.

 

Βρείτε τον τίτλο από το διήγημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ και κερδίστε ένα από τα τρία αντίτυπα του βιβλίου, μια προσφορά του Γιώργου Περισανίδη και του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net, αφήνοντας την απάντησή σας ως σχόλιο μέχρι το Σάββατο 31/10/2015.

 

Ενημέρωση: Νικητές αναδείχτηκαν οι Γιώτα, aggelikaki και Xrisa Vasiliou

Σημείωση: Δώστε οπωσδήποτε σωστά το email σας στο αντίστοιχο πεδίο κατά το σχολιασμό σας για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας για τις λεπτομέρειες της παραλαβής των αντιτύπων. Με την αποστολή του σχολίου σας αποδέχεστε το γεγονός πως αν είστε οι νικητές του διαγωνισμού, το email σας θα κοινοποιηθεί στο συγγραφέα για να έρθει σε επαφή μαζί σας προκειμένου να παραλάβετε το αντίτυπο του βιβλίου.

Σημαντικό: Τα email δεν δημοσιεύονται, δεν μεταβιβάζονται σε κανέναν τρίτο και για κανένα λόγο, πλην του συγγραφέα προκειμένου να έρθετε σε επαφή για την παραλαβή των βιβλίων, δεν τηρούνται σε καμία βάση δεδομένων και μετά το πέρας της κληρώσεως διαγράφονται από το δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησής τους.

Ακολουθήστε μας

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Κερδίστε το!

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου