Θερινές σύντομες ιστορίες

 τοβιβλίο.net προσκαλεί όποιον το επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση ‘Θερινές σύντομες ιστορίες’ με μια ιστορία πεντακοσίων λέξεων το πολύ ή ένα ποίημα μέχρι 32 στίχους με θέμα το καλοκαίρι της Ελλάδας.Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές που θα αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] μέχρι τις 20 Αυγούστου 2014 20 Αυγούστου 2015! Η μόνη προϋπόθεση είναι τα […]
- 11.06.2014 -

 

τοβιβλίο.net προσκαλεί όποιον το επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση ‘Θερινές σύντομες ιστορίες’ με μια ιστορία πεντακοσίων λέξεων το πολύ ή ένα ποίημα μέχρι 32 στίχους με θέμα το καλοκαίρι της Ελλάδας.

Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές που θα αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] μέχρι τις 20 Αυγούστου 2014 20 Αυγούστου 2015!

Η μόνη προϋπόθεση είναι τα κείμενα να είναι επιμελημένα, ενώ όσα δεν πληρούν αυτήν την προϋπόθεση δε θα δημοσιεύονται - δείτε εδώ ορισμένες συμβουλές για την ορθή σύνταξη των κειμένων.

 

2 Σχόλια

 1. Βάσω Αποστολοπούλου-Αναστασίου

  Πολύ ωραία ιδέα! Και οι συμβουλές για “αυτο-επιμέλεια” πάντα χρήσιμες και πολύτιμες.
  Για να δούμε πώς θα το οργανώσουμε!

  Απάντηση
 2. Βάσω Αποστολοπούλου

  Μετά την περσινή μου συμμετοχή με το “Γιούργια” (που πολύ το χάρηκα) λέω να το επιχειρήσω και πάλι – όμορφη η εκ νέου πρόκληση, Κώστα μου!

  Απάντηση

Υποβολή σχολίου