τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Γ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Γ’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΗΣ & ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.)

ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Γ΄ Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ενηλίκων

για ανέκδοτο διήγημα, με θέμα

«Ο Μικρασιατικός Ελληνισμός και η διαχρονική του πορεία»

Ο Πρόεδρος Λουκάς Χριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στον Διαγωνισμό καθώς επίσης και την Επιτροπή Αξιολόγησης και όσους συνέβαλλαν στην καθιέρωση αυτού του θεσμού.

H Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε:

Ομοφώνως, να δοθεί Α΄ βραβείο στο διήγημα με τίτλο «Το Πελλαδάρι στους αιώνες», του Δημήτρη Ρήγα, από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, διότι βασιζόμενο στην αφήγηση της ιστορίας ενός χωριού της Νότιας Προποντίδας, δίνει παράλληλα με εξαιρετικά λειτουργικό και πρωτότυπο λογοτεχνικό τρόπο, την ιστορία όλων των πόλεων της σημαντικής αυτής περιοχής του Ελληνισμού.

Η ημερομηνία της εκδήλωσης απονομής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, στις 7.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας, (Πατρ. Ιωακείμ 4 – Ν. Ιωνία, Σταθμός ΗΣΑΠ) -Πληροφορίες στο τηλ. 210 27 95 012.

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος