Λευκός Τρόμος (Whiteout) – Ken Follett

21.11.2015

 

 

Δελτίο τύπου

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

 

 

Λευκός Τρόμος
2η ΕΚΔΟΣΗ
(Whiteout)
του Ken Follett

Ένα από τα πιο δυνατά θρίλερ
του σπουδαίου Κεν Φόλετ σε νέα έκδοση!

 

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία στις 20 Νοεμβρίου 2015.

Κάποιοι τον γνωρίσατε μέσα από τη συγκλονιστική τριλογία του -και παγκόσμια επιτυχία- Αιώνας. Κάποιοι άλλοι τον λατρέψατε μέσα από ένα από τα γοητευτικότερα και πιο πολυδιαβασμένα μυθιστορήματα της εποχής μας, το Οι Στυλοβάτες της Γης.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια βιβλία του που έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετά χρόνια και τα οποία πολλοί φανατικοί θαυμαστές του τα ψάχνουν μανιωδώς. Ένα τέτοιο βιβλίο είναι το Λευκός Τρόμος του Κεν Φόλετ.

Οι Εκδόσεις BELL, μετά από απαίτηση πολλών θαυμαστών του Νο1 best selling συγγραφέα Κεν Φόλετ, παρουσιάζουν σε νέα έκδοση ένα από τα πιο δυνατά θρίλερ του: «ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα, από έναν έμπειρο δεξιοτέχνη της αγωνίας» (Daily Mail), «ένα τρομακτικό έργο που υποδεικνύει ότι κανείς δεν είναι απόλυτα ασφαλής…» (Amazon.com), το Λευκός Τρόμος.

Μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψουν οι νέοι αναγνώστες τον μεγάλο αυτό συγγραφέα και να προσθέσουν στη συλλογή τους οι φανατικοί του θαυμαστές ένα δυσεύρετο, έως τώρα, συναρπαστικό μυθιστόρημα.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:
Είναι παραμονή Χριστουγέννων, κι ενώ μια σφοδρή χιονοθύελλα κατεβαίνει από το βορρά, ο Στάνλεϊ Όξενφορντ βρίσκεται για τις γιορτές στο απομονωμένο σπίτι του στο βουνό. Ο Στάνλεϊ έχει βασίσει τα πάντα στο νέο φάρμακο που αναπτύσσει η εταιρεία του, η Όξενφορντ Μέντικαλ, κατά ενός φονικού ιού. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι που ποντάρουν πολλά στην επιτυχία του: Τα παιδιά του, που θέλουν για λογαριασμό τους τα κέρδη που θα αποφέρει το φάρμακο. Η Τόνι Γκάγιο, η υπεύθυνη ασφαλείας της εταιρείας, που έχει ορκιστεί να προστατέψει πάση θυσία τα μυστικά της Όξενφορντ και τον ίδιο τον Στάνλεϊ. Ένας αριβίστας ρεπόρτερ, αποφασισμένος να βγάλει την ιστορία στον αέρα. Και τρεις βίαιοι κακοποιοί, που ένας μυστηριώδης πελάτης τους έχει αναθέσει να κλέψουν τη φόρμουλα του φαρμάκου.
Εχθροί και σύμμαχοι εγκλωβίζονται από τη θύελλα στο σπίτι. Εκεί, μέσα στην παγωμένη ερημιά, η ατμόσφαιρα αναφλέγεται από βουβό μίσος, δυσπιστία, αντιζηλίες και σκοτεινά μυστικά. Και καθώς τους τυλίγει από παντού το κάτασπρο σάβανο του χιονιού, η αγωνία, η αβεβαιότητα και ο τρόμος κορυφώνονται…
Τη μετάφραση έχει κάνει ο Νίκος Σπυριδάκης.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε μας

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου