τοβιβλίο.net

Επιλέξτε Page

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος με θέμα: “Κύπρος, καταφύγιο μικρασιατών προσφύγων”

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος με θέμα: “Κύπρος, καταφύγιο μικρασιατών προσφύγων”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου επιθυμώντας να συμβάλει στην Λογοτεχνία για την Ιστορία του Μικρασιατικού Ελληνισμού στην Κύπρο και τη διαιώνιση της μνήμης για τους Μικρασιάτες στην Κύπρο προκηρύσσει Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος από την 1η Φεβρουαρίου 2015 μέχρι τις 30 Απριλίου 2015 με γενικό πλαίσιο θέματος:

Κύπρος, καταφύγιο μικρασιατών προσφύγων.

Θα δοθούν 1ο Βραβείο (200 ευρώ), 2ο Βραβείο (100 ευρώ) και Έπαινος σε Τελετή Βράβευσης, που η ημερομηνία της θα ανακοινωθεί αργότερα.

Τα καλύτερα διηγήματα θα περιληφθούν σε τόμο, που θα εκδοθεί και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση του Συνδέσμου μέσα στο 2015.

Το διήγημα, έκτασης 3 μέχρι 6 δακτυλογραφημένων σελίδων Α4, να αποσταλεί ανωνύμως σε 6 αντίτυπα μέσα σε φάκελο με τίτλο δικό σας, ψευδώνυμο και αριθμό τετραψήφιο στη διεύθυνση:

Σύνδεσμος Μικρασιατών Κύπρου / Διαγωνισμός
Φώτη Κολακίδη 8Α
3031 Λεμεσός.

Μέσα στον φάκελο αυτό να υπάρχει δεύτερος μικρότερος φάκελος κλειστός μέσα στον οποίο να υπάρχει το όνομα, η διεύθυνση, το τηλέφωνο του συγγραφέα και απ’ έξω γραμμένο το ψευδώνυμο κι ο αριθμός.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Μόνα Σαββίδου Θεοδούλου

Επιμέλεια κειμένου

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συγγραφέας, ποιητής, αξιολογητής και λογοτεχνικός επιμελητής μυθιστορημάτων, ομιλητής σε παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς και ως αρθρογράφος σε πολιτιστικές ιστοσελίδες. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έργα του συμμετέχουν σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. "Το Αγκάθινο Στέμμα" από τις εκδόσεις ΕΞΗ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή, καθώς και για να διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ekdoseiseksi.gr/shop/ελληνική-λογοτεχνία/το-αγκαθινο-στεμμα/ Τρόπος επικοινωνίας: www.facebook.com/giannopoulos.theofilos

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Κερδίστε το!

Ημερολόγιο 2020

Εκπαιδευτικά βιβλία

Οδηγός ιστοσελίδας

Εκπαιδευτικό υλικό

Αρχείο

Υποβολή συμμετοχής!

Είσοδος