Μια χρήσιμη εργαλειοθήκη!

  τοβιβλίο.net σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε μια χρήσιμη εργαλειοθήκη στο φυλλομετρητή σας και να έχετε ολόκληρο το δικτυακό του τόπο μπροστά σας με ένα μόνο κλικ!Εάν επιθυμείτε να την εγκαταστήσετε κάντε κλικ πάνω στην εικόνα ή εδώ! Σημαντικό: Η εργαλειοθήκη αυτή παρέχεται από το δικτυακό τόπο alexa.com και διατίθεται με αυτούς τους όρους χρήσης […]
- 29.11.2013 -

 

 toolbar

τοβιβλίο.net σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε μια χρήσιμη εργαλειοθήκη στο φυλλομετρητή σας και να έχετε ολόκληρο το δικτυακό του τόπο μπροστά σας με ένα μόνο κλικ!

Εάν επιθυμείτε να την εγκαταστήσετε κάντε κλικ πάνω στην εικόνα ή εδώ!

Σημαντικό: Η εργαλειοθήκη αυτή παρέχεται από το δικτυακό τόπο alexa.com και διατίθεται με αυτούς τους όρους χρήσης (είναι στην αγγλική γλώσσα), τους οποίους πρέπει να αποδεχτείτε προκειμένου να την εγκαταστήσετε.

2 Σχόλια

 1. Βάσω Αποστολοπούλου

  Την εγκατέστησα – αν μου πείτε και ΠΩΣ να την χρησιμοποιήσω, θα σας είμαι υπόχρεη (είπε η πτωχή αδαής περί τα τεχνολογικά!)

  Απάντηση
  • Κώστας Θερμογιάννης

   Αν την έχεις εγκαταστήσει θα πρέπει να τη βλέπεις στο επάνω μέρος του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείς, σαν την εικόνα όπως παραπάνω. Με τα κουμπιά της εργαλειοθήκης μπορείς να δεις ό,τι θες από τοβιβλίο.net γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο!

   Απάντηση

Υποβολή σχολίου