Μικρά μυστικά καθημερινής συν- ύπαρξης. Ημερολόγιο 2015

25.11.2014

σχόλια

 

 

Μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης
Ημερολόγιο 2015

της Βίκυς Τσουλουχοπούλου Λίγγρη

Μετά την επιτυχία του Ημερολογίου 2014 – Μικρά μυστικά καθημερινής ευ-τυχίας η Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη επιστρέφει με τα Μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης, το Ημερολόγιο για το 2015.

Συνύπαρξη σημαίνει αγάπη, σημαίνει επικοινωνία, σημαίνει αποδοχή.
Όλοι μας αποζητούμε στη ζωή μας γαλήνιες και ισορροπημένες σχέσεις. Και όλοι μας κάπου βαθιά μέσα μας θεωρούμε ότι είναι ανέφικτο να περιμένουμε ότι έτσι θα είναι οι σχέσεις μας σε ολόκληρη τη ζωή μας.
Κι όμως, αυτό είναι μια πεποίθηση ριζωμένη μέσα μας που καθορίζει το πλαίσιο των σχέσεών μας. Και αυτό μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Αρκεί να το αποφασίσουμε.
Δε χρειάζεται να περιμένουμε να αλλάξουν οι άλλοι. Αρκεί να αλλάξουμε εμείς. Και τότε το ανέφικτο γίνεται εφικτό. Φτάνει η πρόθεση μας να είναι ειλικρινής!
Αυτό το ημερολόγιο είναι φτιαγμένο για να σας βοηθά κάθε μέρα να ξεκινάτε σωστά! Δηλαδή με αγάπη, αποδοχή και επικοινωνία. Γι’ αυτό σας δίνει μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης!

H Bίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Δημόσιες Σχέσεις στο Κολέγιο Αθηνών και έκανε ένα χρόνο Βασικές Αρχές Ψυχολογίας στο Open University της Αγγλίας. Το 2010 πήρε δίπλωμα και αντιπροσώπευση στην Ελλάδα για το σύστημα αυτοεξέλιξης BEST YEAR YET. Τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκει NLP σε ομάδες, αλλά και μεμονωμένα σε ιδιώτες.
Μέσα από το NLP κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της και να επιτύχει στόχους με τρόπο που δεν είχε ποτέ φανταστεί. Βλέποντας τα δικά της αποτελέσματα, αποφάσισε ότι αυτή η μέθοδος είναι πολύτιμη για όλους τους ανθρώπους που ζητούν να φτιάξουν μια καινούργια ζωή με τα δικά τους πιστεύω, τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Έτσι μπήκε σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι που λέγεται NLP.
Οι άνθρωποι που βρέθηκαν και βρίσκονται μαζί της σ’ αυτό το ταξίδι φέρνουν τα δικά τους αποτελέσματα και βιώνουν τη ζωή τους με ένα καινούργιο δημιουργικό τρόπο. Συνδέονται με τον εαυτό τους καλύτερα και δημιουργούν τις συνθήκες που επιθυμούν να έχουν σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Ημερολόγιο 2021 – Πρόσκληση

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Κερδίστε το!

Κέρδισέ το!

Κερδίστε το!

Οδηγός ιστοσελίδας

Αρχείο

Δείτε κι αυτά

Βρικόλακες

Βρικόλακες

- γράφει η Βάλια Καραμάνου - Οι Βρικόλακες, οι απέθαντοι ή όπως αλλιώς αποκαλούνται, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λογοτεχνία. Πρόκειται για τα πλάσματα που αψηφούν τους φυσικούς νόμους και παραβιάζουν το σύνορο που διαχωρίζει τον κόσμο των ζωντανών από αυτόν...

Ένα φιλί τα μεσάνυχτα, της Eloisa James

Ένα φιλί τα μεσάνυχτα, της Eloisa James

Η καινούρια σειρά βιβλίων της Eloisa James που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Elxis έχει γενικό τίτλο Μια ιστορία ακόμα και είναι εμπνευσμένη από γνωστά κι αγαπημένα μας παραμύθια. Το πρώτο βιβλίο, με τίτλο «Ένα φιλί τα μεσάνυχτα», είναι σαφώς επηρεασμένο από το παραμύθι...

Κερδίστε το βιβλίο “Συμβολή στην Ιστορία της Κασσάνδρας” του Νίκου Νικολή

Κερδίστε το βιβλίο “Συμβολή στην Ιστορία της Κασσάνδρας” του Νίκου Νικολή

Νίκος Νικολής Εξώφυλλο: Μαλακό Σελίδες: 440 ISBN: 978-618-5424-62-6 Τιμή: 17,00 ευρώ Χρόνος έκδοσης: 2020 Εκδόσεις ΕλκυστήςΣε μια εποχή που το βυζαντινό κράτος έστεκε αδύναμο να στηρίξει τις επαρχίες του και οι Θεσσαλονικείς έσπευδαν να ενσωματωθούν στην επικράτεια...

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου