Μικρά μυστικά καθημερινής συν- ύπαρξης. Ημερολόγιο 2015

25.11.2014

σχόλια

 

 

Μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης
Ημερολόγιο 2015

της Βίκυς Τσουλουχοπούλου Λίγγρη

Μετά την επιτυχία του Ημερολογίου 2014 – Μικρά μυστικά καθημερινής ευ-τυχίας η Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη επιστρέφει με τα Μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης, το Ημερολόγιο για το 2015.

Συνύπαρξη σημαίνει αγάπη, σημαίνει επικοινωνία, σημαίνει αποδοχή.
Όλοι μας αποζητούμε στη ζωή μας γαλήνιες και ισορροπημένες σχέσεις. Και όλοι μας κάπου βαθιά μέσα μας θεωρούμε ότι είναι ανέφικτο να περιμένουμε ότι έτσι θα είναι οι σχέσεις μας σε ολόκληρη τη ζωή μας.
Κι όμως, αυτό είναι μια πεποίθηση ριζωμένη μέσα μας που καθορίζει το πλαίσιο των σχέσεών μας. Και αυτό μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Αρκεί να το αποφασίσουμε.
Δε χρειάζεται να περιμένουμε να αλλάξουν οι άλλοι. Αρκεί να αλλάξουμε εμείς. Και τότε το ανέφικτο γίνεται εφικτό. Φτάνει η πρόθεση μας να είναι ειλικρινής!
Αυτό το ημερολόγιο είναι φτιαγμένο για να σας βοηθά κάθε μέρα να ξεκινάτε σωστά! Δηλαδή με αγάπη, αποδοχή και επικοινωνία. Γι’ αυτό σας δίνει μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης!

H Bίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Δημόσιες Σχέσεις στο Κολέγιο Αθηνών και έκανε ένα χρόνο Βασικές Αρχές Ψυχολογίας στο Open University της Αγγλίας. Το 2010 πήρε δίπλωμα και αντιπροσώπευση στην Ελλάδα για το σύστημα αυτοεξέλιξης BEST YEAR YET. Τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκει NLP σε ομάδες, αλλά και μεμονωμένα σε ιδιώτες.
Μέσα από το NLP κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της και να επιτύχει στόχους με τρόπο που δεν είχε ποτέ φανταστεί. Βλέποντας τα δικά της αποτελέσματα, αποφάσισε ότι αυτή η μέθοδος είναι πολύτιμη για όλους τους ανθρώπους που ζητούν να φτιάξουν μια καινούργια ζωή με τα δικά τους πιστεύω, τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Έτσι μπήκε σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι που λέγεται NLP.
Οι άνθρωποι που βρέθηκαν και βρίσκονται μαζί της σ’ αυτό το ταξίδι φέρνουν τα δικά τους αποτελέσματα και βιώνουν τη ζωή τους με ένα καινούργιο δημιουργικό τρόπο. Συνδέονται με τον εαυτό τους καλύτερα και δημιουργούν τις συνθήκες που επιθυμούν να έχουν σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Ακολουθήστε μας!

Οι προσφορές των εφημερίδων

Οδηγός ιστοσελίδας

Κερδίστε το!

Αρχείο

Δείτε κι αυτά

Το κλειστό σπίτι

Το κλειστό σπίτι

Ένα παιδί πεθαίνει στο σπίτι. Κουρτίνες κλειστές. Λίγο φως ξεφεύγει τα βράδια.  Καθόλου φως δεν μπαίνει. Κι ας είναι καλοκαίρι.   Στον κήπο το ποδήλατο του μεγάλου αδερφού. Της είναι μεγάλο. Αλλά θα το πάρει σε κανα δυο χρόνια. Που δεν θα 'ρθουν.    Τα...

“Το σπίτι με τις κλειδαριές”, του Γιάννη Φιλιππίδη

“Το σπίτι με τις κλειδαριές”, του Γιάννη Φιλιππίδη

Το σπίτι με τις κλειδαριές Γιάννης Φιλιππίδης Άνεμος Εκδοτική - γράφει η Αλεξάνδρα Παυλίδη - Από τον Ιούνιο 2020 και τις εκδόσεις Άνεμος, κυκλοφεί το μυθιστόρημα του Γιάννη Φιλιππίδη, “Το σπίτι με τις κλειδαριές”. Στην Στυλίδα, στα τέλη της δεκαετία του '50, γεννιέται...

0 σχόλια

0 Σχόλια

Υποβολή σχολίου