τοβιβλίο.net

Select Page

νέο widget για το “καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2015”

νέο widget για το “καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2015”

κλικ για το νέο widget

Με υπερηφάνεια και ξεφεύγοντας ελαφρώς από τη συνήθη θεματολογία μας, τοβιβλίο.net και οι εκδόσεις "τοβιβλίο" παρουσιάζουν ένα μικρό widget για το καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2015...

Ήδη το το μοναδικό δια-καλλιτεχνικό ημερολόγιο στο ελληνικό διαδίκτυο έχει σε δύο μόλις μήνες 1500 downloads, ισόποσα online views στο issuu και σχεδόν 3000 επισκέψεις στη σελίδα μας (μόνο για αυτό) και φυσικά μετράει επανεκτυπώσεις.

Από σήμερα πλέον μπορείτε να "κατεβάσετε" το widget.

συμβουλές:

Η εγκατάσταση είναι εύκολη. Χρειάζεται μόνο:

α) να εξαγάγετε το φάκελο από το zip αρχείο και να το τοποθετήσετε σε όποιον φάκελο επιθυμείτε (πχ στις "λογοτεχνικές συμμετοχές μου")

β) να ανοίξτε το φάκελο (από τη νέα τοποθεσία) και σύρετε στην επιφάνεια εργασίας την -έτοιμη- συντόμευση (με ελληνικούς χαρακτήρες και εικονίδιο το εξώφυλλο του βιβλίου).

γ) ανοίξτε (διπλό κλικ) τη συντόμευση.

Αν θέλετε μπορείτε να το αντιγράψετε σε CD ή DVD, απλά να προσέξετε να αντιγράψετε στον ψηφιακό δίσκο όλα τα αρχεία (το φάκελο "files" και το αρχείο "art calendar 2015" όπως ακριβώς ήταν τοποθετημένα στο φάκελο που κατεβάσατε.

Επιμέλεια κειμένου

Δήμος Χλωπτσιούδης

Ο Δήμος Χλωπτσιούδης είναι φιλόλογος και ποιητής. Γράφει δοκίμια και κριτικές ποίησης παρακολουθώντας τις νέες τάσεις στην Τέχνη. Ασχολείται με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων. Έχει συγγράψει ιστορικές και κοινωνικές μελέτες. Κριτικές και δοκίμιά του του δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες και ηλεκτρικά περιοδικά (tovivlio.net, tvxs.gr, Vakxikon.gr κ.ά.), καθώς και σε έντυπα περιοδικά (Μανδραγόρας, Σίσυφος, δίοδος 66100, ένεκεν, φευθ κ.ά.) Έχουν εκδοθεί οι ποιητικές συλλογές: «η οργή της πεταλούδας» (2013), «κατάστιχα» (2014) και «ακατάλληλο» (2016). Έχει συγγράψει τα πολιτικά δοκίμια «η δημαγωγία της δημοκρατίας» (2009), «Τοπική Αυτοδιοίκηση, προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών» (2011) και «η μεσαία τάξη στην αγχόνη της κρίσης» (2014).

1 σχόλιο

  1. Βάσω Αποστολοπούλου

    Όταν ένα έργο γίνεται με αγάπη και μεράκι, έχει και την ανάλογη αποδοχή και επιτυχία!
    Είναι μεγάλη χαρά για μένα η συμμεροχή μου στο “καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2015” και σ’ ευχαριστώ γι αυτό, Κώστα μου!

    Απάντηση

Υποβολή σχολίου

Ακολουθήστε μας!

Οδηγός ιστοσελίδας

Λογοτεχνικοί διαγωνισμοί

Εκπαιδευτικό υλικό

Υποβολή συμμετοχής!

Αρχείο

Είσοδος