Οι προσφορές των εφημερίδων για το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Ιουνίου 2019

- 30.05.2019 -
"

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει, Ουμπέρτο Εκο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα: «Αρχαία Ρώμη»Αυτή την εβδομάδα: Η φιλοσοφική σκέψη Μαζί, Φορολογική Δήλωση 2019, συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη δήλωσή σας, υπολογίστε τους φόρους σας και κάντε αυτόματα, την υποβολή του Ε1Ακόμη, Γευσιγνώστης με τα πιο νόστιμα σπιτικά μπέργκερ και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Mercredi 29 mai 2019

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στον ελληνικό τύπο: «Η Χάρτα της Ελεύθερης Ελλάδας του Ρήγα Βελεστινλή», σε μία μεγάλη, πολυτελή, συλλεκτική αφίσα! Μαζί, ο Θούριος του φλογερού επαναστάτη και άλλα άγνωστα κείμενά του, σε μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση.Ακόμη, Down Town, το πιο επιδραστικό ελληνικό περιοδικό!

Publiée par TA NEA sur Mercredi 29 mai 2019

 

Πρώτο Θέμα

 

 

Real News

Η Εφημερίδα των Συντακτών

AUTOCAR – FESTIVE ART

Aυτό το Σαββατοκύριακο 1/6, με την Εφημερίδα των Συντακτών μη χάσετε το AUTOCAR, το πρώτο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο. Μαζί η ειδική έκδοση "FESTIVE ART", ένας οδηγός με τις τιο σημαντικές εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mercredi 29 mai 2019

 

Παραπολιτικά

Μυθολογία τόμος 1 μέρος 2

Αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά η μνημειώδης εκδοτική προσφορά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ συνεχίζεται με το 2ο μέρος από τον 1ο τόμο: ΟΙ ΘΕΟΙΜη χάσετε το δεύτερο μέρος του πρώτου τόμου της «Ελληνικής Μυθολογίας», της Εκδοτικής Αθηνών, όπου εξετάζεται αναλυτικά η δράση των θεών μέσα από ιστορίες σχετικές με τη γέννησή τους, τους έρωτες και τα πάθη τους. Συγκεκριμένα το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τους σημαντικότερους μύθους για το «Δωδεκάθεο», μαζί με τις ενότητες «Άλλοι θεοί» και «Ομαδικοί θεοί».

Publiée par parapolitika.gr sur Mercredi 29 mai 2019

Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής