Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει: «Ανατρέποντας την ιστορία», εγκλήματα, συνωμοσίες, δολοπλοκίες, ιστορικές αναθεωρήσεις, πολιτικές αντιπαραθέσεις σε μία πρωτότυπη έκδοση. Οι πιο δημοφιλείς μύθοι και θρύλοι που πέρασαν στη λαϊκή συνείδηση ως πραγματικά γεγονότα, αυτή την εβδομάδα ο πρώτος τόμος. Μαζί, ΒΗΜΑgazino.

Publiée par Tovimagr sur Mercredi 31 juillet 2019

Πρώτο Θέμα

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν τον κορυφαίο χιουμορίστα όλων των εποχών: Νίκος Τσιφόρος, «Σταυροφορίες»Ανατρεπτικό χιούμορ, σάτιρα και σαρκασμός στα διαχρονικάέργα του μοναδικού συγγραφέα!Mαζί, Down Town! Ακόμη, επιλέξτε ένα από τα αγαπημένα μυθιστορήματα της Πηνελόπης Δέλτα.

Publiée par TA NEA sur Mardi 30 juillet 2019

 

Real News
 

Η Εφημερίδα των Συντακτών

ΠΟΠΑΥ – AUTOCAR-ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ

Ο Ποπάυ, το αγαπημένο ναυτάκι μικρών και μεγάλων, αυτό το Σάββατο 3/8, μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο. Ενα αφιέρωμα στην ιστορία του Ποπάυ μέσα από 4 επετειακά τεύχη.Μαζί τα "ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ", μια εφημερίδα γραμμένη από προσφυγόπουλα και όπως κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, το AUTOCAR.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mercredi 31 juillet 2019

Παραπολιτικά

Γρηγοράκης 3/8/19

Αυτό το Σάββατο, 3 Αυγούστου, αποκλειστικά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το νέο, ακυκλοφόρητο βιβλίο του Δ. Γρηγοράκη, Πρακτικός Οδηγός για τα Αυτοάνοσα

Publiée par parapolitika.gr sur Dimanche 28 juillet 2019