Οι προσφορές των εφημερίδων για το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Απριλίου 2019

- 4.04.2019 -
"

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει: Αριστοτέλης, «Ρητορική».Αυτή την εβδομάδα: Ο δεύτερος τόμος με τους παράγοντες που επηρεάζουν την πειθώ του ρήτορα. Μαζί, Γευσιγνώστης, ένα πλούσιο τεύχος 150 σελίδων, μεγάλο αφιέρωμα στο πασχαλινό τραπέζι. Και ΒΗΜΑgazino, Κρις Χέμσγουορθ. Ο ωραιότερος άντρας του πλανήτη υπακούει τυφλά στη σύζυγό του!

Publiée par Tovimagr sur Mercredi 3 avril 2019

Πρώτο Θέμα

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Δεν χρειάζεσαι πολλά για να τα ξέρεις όλα! Μια φορά τον μήνα φτάνει! DOWN TOWN Το πιο επιδραστικό ελληνικό περιοδικό από αυτό το Σάββατο και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο. Μαζί, μια σπουδαία έκδοση για την ελληνική γλώσσα. Ποιες ελληνικές λέξεις ακούγονται σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.Και όσα πρέπει να ξέρετε για το airbnb και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις!

Publiée par TA NEA sur Mardi 2 avril 2019

Real News

Παραπολιτικά

Ο 11ος τόμος του Νικόλαου Τσελεμεντέ «ΓΛΥΚΑ – ΜΕΡΟΣ Α’» ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά!Το γλυκό ήταν πάντα συνδεδεμένο με τη γιορτή, τη χαρά, τη σχόλη, το γλέντι. Εάν λοιπόν πούμε ότι το φαγητό είναι κατά κύριο λόγο το «ζην», τότε το γλυκό είναι ένα από τα βασικά συστατικά για το «Ευ» στη ζωή μας.

Publiée par parapolitika.gr sur Mardi 2 avril 2019