Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

Εκτάκτως το Σάββατο με ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής«Αριστοτέλης», το αξεπέραστο έργο του οικουμενικού φιλοσόφου: «Πολιτικά». τα πολιτεύματα και τα γνωρίσματά τους, η πολιτική αρετή, η έννοια της δικαιοσύνης και η διάκριση των εξουσιών.Μαζί, VITA, το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας!

Publiée par Tovimagr sur Mercredi 6 mars 2019

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Εκτάκτως την Παρασκευή με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο Οι κορυφαίοι μύθοι του Αισώπου: Από τον τζίτζικα και το μυρμήγκι, τον λαγό και τη χελώνα, μέχρι την κότα με τα χρυσά αυγά και την αλεπού και τα σταφύλια σε μία συλλεκτική εικονογραφημένη έκδοση!Μαζί, ο Μιχάλης Ράπτης ή Πάμπλο παρουσιάζει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μην χάσετε τον δεύτερο τόμο της ιστορικής προσφοράς.

Publiée par TA NEA sur Mardi 5 mars 2019

Πρώτο Θέμα

Real News

Παραπολιτικά

Τσελεμεντές 7ος τόμος

Ο 7ος πολυτελής τόμος του Τσελεμεντέ την ΕΚΤΑΚΤΩΣ Παρασκευή 8/3 ΔΩΡΕΑΝ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΗ μεγάλη προσφορά ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΟι αυθεντικές συνταγές του Νικόλαου Τσελεμεντέ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ αποκλειστικά στα Παραπολιτικά! Μη χάσετε τους νέους πολυτελείς τόμους που θα κυκλοφορήσουν μόνο με τα Παραπολιτικά.ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Παρασκευή 8/3 αποκτήστε τον νέο τόμοΝΗΣΤΙΣΙΜΑ – ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ:Σαλάτες- σούπεςΨάρια -θαλασσινάΒασικές συνταγές -μυστικάΤα ΓλυκάΤα ΓιορτινάΗ πληρης σειρά με το μαγειρικό ευαγγέλιο για κάθε σπιτικό, που αγαπήθηκε από γενιές νοικοκυρών και χιλιάδες αναγνώστες συνεχίζεται. Μη χάσετε τους νεους σκληροδετους τόμους με την υπογραφή του μεγαλύτερου Έλληνα σεφ, Νικόλαου Τσελεμεντέ!Συμπληρώστε τη συλλογή σας με τις κλασικές συνταγές του Νικολαου Τσελεμεντέ αποκτώντας όλους τους νεους πολυτελείς τόμους που ακολουθούν

Publiée par parapolitika.gr sur Mardi 5 mars 2019