Οι προσφορές των εφημερίδων για το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019

- 12.12.2019 -
"

Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

Αναλυτικά όλες οι προσφορές των εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας.

 

_

Νέα Σελίδα

 

Το Βήμα της Κυριακής

TO BHMA της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει: Ηρόδοτος, Περσικοί Πόλεμοι. Αυτή την εβδομάδα, «Η μάχη στις Πλαταιές». Η λήξη των Πολέμων και η ελληνική νίκη που διαμόρφωσε την ΙστορίαΜαζί, Harper’s Bazaar και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Mercredi 11 décembre 2019

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Οι Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο Ποιος ήταν πραγματικά ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης; Οι άγνωστες διαδρομές από την Τριπολιτσά έως τις φυλακές του Ναυπλίου. Σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις. Μαζί, Χριστουγεννιάτικο Mommy & Daddy! Ακόμη, ένα ένθετο με άγνωστα κείμενα του Χρήστου Λαμπράκη δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του.

Publiée par TA NEA sur Mardi 10 décembre 2019

 

Real News

Παραπολιτικά

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους 4ος τόμος

Ο τέταρτος τόμος της σειράς μας παρουσιάζει τις μελανές σελίδες της αρχαίας ιστορίας του ελληνικού έθνους, με τη σχεδόν τριαντάχρονη σύγκρουση Αθήνας και Σπάρτης, τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Οι Έλληνες αναλώνουν τις ηθικές και υλικές τους δυνάμεις στην εμφύλια αυτή σύρραξη, που η ασύγκριτη ιστόρησή της από το Θουκυδίδη έγινε πρότυπο σε όλους τους αιώνες. Ο Παπαρρηγόπουλος κινεί την αφήγησή του –συναρπαστική και θαυμαστή σε ακρίβεια και αντικειμενικότητα– διαγράφοντας την πορεία των πολεμικών γεγονότων και ασκώντας εύστοχη κριτική. Ο αναγνώστης θα βρει εδώ αναλογίες με τη σημερινή πραγματικότητα – τόσο πολύτιμο είναι το δίδαγμα αυτής της ιστορίας! Το κράτος των Αθηναίων καταλύεται, είναι οι παραμονές της παρακμής του πρώτου ελληνισμού.

Publiée par parapolitika.gr sur Mercredi 11 décembre 2019

Η Καθημερινή

Πρώτο Θέμα

Ελεύθερος Τύπος