Το Βήμα της Κυριακής

 

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

Με ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: Ουμπέρτο Εκο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, «Αρχαία Ρώμη».Η συναρπαστική ιστορία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.Μαζί, «Η ΕΡΤ εν τάφω», μία αποκαλυπτική μαρτυρία για τη μετατροπή της ΕΡΤ, σε φερέφωνο του Μαξίμου.Ακόμη, 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, «Αροθυμώ σε» της Ρενέ και ΒΗΜΑgazino, special edition!Μαρία Σάκκαρη: Αποκλειστική φωτογράφιση και συνέντευξη!

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 16 mai 2019

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν: Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος, «Τα Ιστορικά». Ένα πολύτιμο βιβλίο ιστορικής αυτογνωσίας από έναν κορυφαίο στοχαστή.Μαζί, 100 χρόνια από τη Γενοκτονία, ο Στέφανος Τανιμανίδης γράφει για τον ελληνισμό του Πόντου. Και, ένα ειδικό ένθετο για σύνταξη πριν τα 62, εξαγορά πλασματικών ετών και άλλα μυστικά.

Publiée par TA NEA sur Mercredi 15 mai 2019

 

Πρώτο Θέμα

 

 

Real News
 

Παραπολιτικά

Original Τσελεμεντές τόμος 2

Η μεγάλη προσφορά ολοκληρώνεται με τον 2ο τόμο της επανέκδοσης του αυθεντικού Τσελεμεντέ που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα ΠαραπολιτικάΟλοκληρώστε τη συλλογή με τις αυθεντικές του σπουδαίου Έλληνα σεφ, με τον 2ο και τελευταίο τόμο της σειράς, την επανέκδοση του μεγαλύτερου ελληνικού best seller όλων των εποχών, τον «Οδηγό Μαγειρικής» του Νικόλαου Τσελεμεντέ! 90 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, αυτό το Σάββατο, 18 Μαΐου, τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν τον δεύτερο υπερπολυτελή σκληρόδετο τόμο του διάσημου Τσελεμεντέ, με τα αυθεντικά κείμενα και την κλασική εικονογράφηση, όπως ακριβώς τυπώθηκαν στην πρώτη τους έκδοση.

Publiée par parapolitika.gr sur Mardi 14 mai 2019

Η Εφημερίδα των Συντακτών

H ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ & AUTO ΕΦ.ΣΥΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο 18/5, μαζί με την Εφημερίδα των δύο ξεχωριστές προσφορές. "Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ" με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν τις Ευρωεκλογές και μαζί το ένθετο περιοδικό "AUTO ΕΦ.ΣΥΝ" .

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Jeudi 16 mai 2019

 

Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Κυριακάτικη Δημοκρατία