Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

_

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει: Αξεπέραστοι συγγραφείς, που έχουν τιμηθεί με βραβείο Νομπέλ.Αυτή την εβδομάδα, Γκράτσια Ντελέντα: Καλαμιές στον άνεμο. Το διαχρονικό βιβλίο που σκιαγραφεί τα ανθρώπινα πάθη και την εσωτερική πάλη μεταξύ του σωστού και τους λάθους.Μαζί, Κλασική Νουάρ Λογοτεχνία: Τα 39 Σκαλοπάτια.Aκόμη, Ηarper’s Bazaar, Elsa Hosk. Και Βημαgazino, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η μεγάλη επιστροφή του superstar.

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 16 juillet 2020

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

TΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν: Η εποποιία των Βαλκανικών Πολέμων μέσα από τα Αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού «Πώς ηττήθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία από τον Ελληνικό Στρατό». Για πρώτη φορά, ένα κορυφαίο έργο για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις.Μαζί Mαστορέματα, μυστικά για ένα απόλυτα καλοκαιρινό σπίτι! Ακόμη, επιλέξτε ένα χρηστικό βιβλίο αυτοβελτίωσης για να αλλάξετε τη ζωή σας!

Publiée par TA NEA sur Mardi 14 juillet 2020

Εφημερίδα των Συντακτών

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-Β. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Αυτό το Σάββατο 18/7, με την Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο, το βιβλίο ντοκουμέντο του Βασίλη Βασιλικού, "ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ", με τις μαρτυρίες των Ελλήνων μεταναστών για ένα σενάριο που δεν πρόλαβε να γίνει ταινία. Μαζί "Αποδημητικά Πουλιά", η εφημερίδα των έφηβων προσφύγων, μεταναστών και Ελλήνων.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mercredi 15 juillet 2020

Real News

 

Η Καθημερινή

 

Πρώτο Θέμα

 

Παραπολιτικά