Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

Αναλυτικά όλες οι προσφορές των εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας.

 

_

Πρώτο Θέμα

Real News

 

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν το παγκόσμιο best seller: «Οι Μεγάλοι Μύστες»Το διάσημο, αιρετικό βιβλίο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Θρύλοι, τελετές, δοκιμασίες μύησης και άλλα μυστήρια, σε ένα βιβλίο που διαβάζεται σαν μυθιστόρημα. Σε πολυτελή σκληρόδετη έκδοση.Μαζί το ξεχωριστό ανθολόγιο μαθητικών κειμένων,που ξυπνά αναμνήσεις από τα καλύτερά μας χρόνια!Ακόμη, Μαστορέματα. Καλοκαιρινές διακοσμητικές προτάσεις για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο!

Publiée par TA NEA sur Mercredi 17 juin 2020

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει το μνημειώδες έργο: «Ο Πόλεμος στον Κόσμο» του κορυφαίου βρετανού ιστορικού Νάιαλ Φέργκιουσον Δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, εμφύλιες συγκρούσεις, Ψυχρός Πόλεμος και πληθυσμιακές εξοντώσεις – γενοκτονίες. Σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις Μαζί, Ηarper’s Bazaar και BHMAgazino: Ελληνική Ναυτιλία. Ενα τεύχος 160 σελίδων για την ιστορία, τους ανθρώπους, τα γεγονότα και τα επιτεύγματα.

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 18 juin 2020

Η Καθημερινή

 

Εφημερίδα των Συντακτών

AUTO EFSYN & TO ΧΡΥΣΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΚΑΝΔΗΣ Β ΜΕΡΟΣ

Αυτό το Σάββατο 20/6, με την Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακο, το δεύτερο μέρος από το σπουδαίο έργο του Ούγκο Πρατ, ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ "ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΚΑΝΔΗΣ". Μαζί η ειδική έκδοση "AUTO EFSYN" με τα νέα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες της Αγοράς.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mercredi 17 juin 2020

Ελεύθερος Τύπος