Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

Αναλυτικά όλες οι προσφορές των εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας.

 

_

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν «ΑΝΤΙΓΟΝΗ & ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ»Τα τραγικά διλήμματα του Οιδίποδα και της Αντιγόνης στα πιο δημοφιλή έργα του Σοφοκλή στο αξέχαστο βιβλίο της Γ' ΛυκείουΜαζί, «Μεταποιήστε τα ρούχα σας με στυλ», στην εποχή της καραντίνας!

Publiée par TA NEA sur Mardi 21 avril 2020

 

Εφημερίδα των Συντακτών

ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ – ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26/4, με την Εφημερίδα των Συντακτών, το 2ο βιβλίο της τριλογίας του Βασίλη Βασιλικού "ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ", μια προφητική δανδική παρωδία του μεταβιομηχανικού σημερινού κόσμου. Ενα βιβλίο-σταθμός στην ιστορία της νεολληνικής λογοτεχνίας.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Mardi 21 avril 2020

Παραπολιτικά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 25-4

Αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έρχονται με μεγάλες αποκλειστικές προσφορές:Ο όγδοος και τελευταίος τόμος της βραβευμένης σειράς βιβλίων της Εκδοτικής Αθηνών, Ελληνική Επανάσταση 1821 και, το νέο τεύχος Μαΐου του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου Car And Driver.

Publiée par parapolitika.gr sur Mardi 21 avril 2020

Real News

 

Η Καθημερινή

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει, «Σαρλ Ντε Γκωλ»: Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος- Τα Απομνημονεύματα ενός μεγάλου πρωταγωνιστή, σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις Μαζί, «Ξεπερνώντας την κατάθλιψη». Ένα εγχειρίδιο αυτοβοήθειας, για να κατανοήσεις και να αντιμετωπίσεις την κατάθλιψηΑκόμη, STARTUPPER MAG και BHMAgazino!

Publiée par Tovimagr sur Mercredi 22 avril 2020

Ελεύθερος Τύπος

Οι μοναδικές προσφορές του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, 26 Απριλίου. Μην τον χάσετε! Γίνε συνδρομητής της εφημερίδας εδώ: http://members.eleftherostypos.gr/

Publiée par Ελεύθερος Τύπος sur Mercredi 22 avril 2020