Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββάτου και της Κυριακής.

 

_

Το Βήμα της Κυριακής

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής παρουσιάζει: Αξεπέραστοι συγγραφείς, που έχουν τιμηθεί με βραβείο Νομπέλ Αυτή την εβδομάδα, Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, «Ο Μόγλης, το βιβλίο της ζούγκλας» Μαζί, Κλασική Νουάρ Λογοτεχνία: Ο σκύλος των ΜπάσκερβιλΑκόμη, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Σπάνιο εικονογραφικό υλικό, αρχιτεκτονική και ιστορικά στοιχεία που παρουσιάζουν τη Μεγάλη Εκκλησία του Γένους.Και, BHMAgazino: Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η ωραιότερη ελληνίδα μιλάει και φωτογραφίζεται αποκλειστικά!

Publiée par Tovimagr sur Jeudi 23 juillet 2020

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

TΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

TΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παρουσιάζουν: Η εποποιία των Βαλκανικών Πολέμων μέσα από τα Αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού«Πώς ηττήθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία από τον Ελληνικό Στρατό».Για πρώτη φορά, ένα κορυφαίο έργο για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις.Ακόμη, επιλέξτε ένα χρηστικό βιβλίο αυτοβελτίωσης για να νικήσετε τον φόβο, την γκρίνια και τη ζήλια!

Publiée par TA NEA sur Lundi 20 juillet 2020

Εφημερίδα των Συντακτών

ΧΑΜΗΛΟΦΩΤΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ – ΠΙΝΟΚΙΟ 1

Αυτό το Σάββατο 25/7, με την Εφ.Συν Σαββατοκύριακο, ένα cd με νέα τραγούδια του Κώστα και Αλέξανδρου Χατζή "ΧΑΜΗΛΟΦΩΤΕΣ ΜΠΛΑΝΤΕΣ" και μαζί το πρώτο μέρος του ΠΙΝΟΚΙΟ, η γνωστή αγαπημένη ιστορία της ξύλινης που αγγίζει πανανθρώπινες αξίες.

Publiée par Η Εφημερίδα των Συντακτών sur Jeudi 23 juillet 2020

Real News

 

Η Καθημερινή

Πρώτο Θέμα

 

Παραπολιτικά

Ελεύθερος Τύπος